Smink - steg för steg

Yey nu kommer nästa! Vet att de va ett tag sen ja gjorde en. Men här kommer en modern/sommrig look.
Förresten så funderar ja på att börja ha dagens "sminkfit" ist för dagens outfit som är bland de vanligaste man hör i bloggbranchen. Va tycker ni? xD hihi:P

Jaja.. här kommer det! Denna look har mest skimmrande färger som vitt, brun rosa osv. Ja ber om ursäkt att bilderna e så hemskt suddiga. Min kamera bara vill inte samarbeta med mig!!:(


1. OKej javet bilden blev konstig:S men iaf.. Börja med nått slags underlag på ögat, t.ex concealer för att få skuggerna att sitta. Ta sedan en vit skimmrig ögonskugga. Den ja tog är mer åt de naturliga vita hållet, inte riktigt kritvit.


2. Ta en rosa. Ja tog en lite kopparrosa färg. Sätt den i de yttersta hörnet och i de veck du har ovanför ögongloben.

3. Ta en eller flera bruna färger. ja tog två. Den ljusaste underst, blanda den högre upp mot ögonbrynet, och sedan en mörkare som du bara sätter i ditt veck. Blanda ordentligt och slapa den form du vill ha.

4. OKey här ser man inget.. Men ja tog en vit kajal på vattenlinjen under ögat. Sedan tog ja en matt vit skugga å placerade den precis under ögonbrynet. Sedan tog ja samma skugga som vi började med och satte den i ögonvrån och pyttelite under ögonbrynet med.


5. Sen ville ja få lite färg! Så ja tog en ganska stark rosa å satte den under ögat.
Ja tog också en glittereyeliner och satte den över den rosa skuggan. (men de syns inte för kameran e sämst)

6. Avsluta med eyeliner om du vill, mascara självklart! Ja tog även ett sött rosa rouge å satte på kinderna, tillsammans me lite highlighter. På läpparna blev de typ ett rosa och ett genomskinligt gloss.

En sista sak innan ja säger hejdå för denna gång! Ett bra tips för dig som är som ja, klumpig! Gör så att du gör dina ögon innan du sätter på fundation/concealer/puder. Då blir de inte lika mkt kladd, å om de blir de så kan du lätt torka bort de! Så där är också svaret för er som undra varför ja ser så ful ut i huden på dom andra bilderna förutom den sista! :)
Ha de bra;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0