Livet...

Hej!:D
Vet att ja sällan bloggar men ja gör de ibland! Tänker inte "sluta" för de, utan ja skriver när ja vill, och sen kommer jag förmodligen posta på facebook när jag uppdaterat, så håll koll där:P

Iallafall, vill ju berätta allt som hänt senaste tiden!
Denhär provridningen som ja pratade om sist gick åt skogen...!
Hästen var så seg å lat att jag inte viste vad jag skulle ta mig till! Jag fick sparka, klämma å allt möjligt med benen, tills dom inte orkade mer! Jag tackade nej till denna häst och hon förstod mig.
MEN sen var det dags att åka hem... Kollade när bussen skulle gå, den gick inte förräns om 2 timmar... Tjejen jag provred för sa att ja antingen kunde stanna å vänta eller gå till Tungelsta. Det va inte så långt att gå enligt henne, 10 minuter med bil sa hon. Bra tänkte jag, då tar de väll 40 min att gå! Så jag gick... 40 min gick och ja fortsatte att gå den vägen hon hade beskrivit... en timme gick och ja började bli orolig... var jag vilse? Pratade med mamma, men hon kunde ju inte göra något... Pratade med Tobbe's mamma som försökte lista ut vart jag var (med en karta framför sig på datan). En och en halv timme gick och då stannade jag en bil som körde förbi (människor fanns de inga, inga hus ingenting, bara skog och ängar), frågade dom om jag gick rätt mot Tungelsta. Dom sa ja. Fortsatte att gå, efter ca 1 timme och 45 min så viste jag att ja faktiskt var rätt, då hittade Tobbe's mamma Kerstin vart på kartan jag var och guidade mig sista biten... Jag såg tåget åka framför ögonen... Satte mig och väntade på bussen.
Jag var hemma halv 12, jag hade börjat min resa 20.45. Jag ska aldrig mer åka någonstans och inte kolla hur ja kommer hem... 2 timmars promenad...

Men iallafall, de är över nu!:)
Övrig tid har ja jobbat å jobbat hela tiden...

Men idag ska ja provrida igen!:)
Det var en äldre dam som ringde mig och berättade att hon och hennes dotter hade ett halvblod på 23 år som behövdes ridas igång... (detta lät inte jätteintressant för mig men ja ska inte ha förutfattade meningar då detta är exakt vad jag gjorde med Roxan när hon var 21 år) så ja ska dit och provrida idag! Förmodligen kommer det bli ett nej till denna med, då ja inte alls vill ha nån häst jag inte gillar till 100%.

Men samtidigt håller jag på och mailar med en tjej som har ett arabiskt fullblod (min favoritras!) på 17 år. Och vi håller på och försöker bestämma en tid för provridning nu, så det kommer nog bli kul! Dom har allt, ridhus, ridvolt och bra ridvägar enligt henne! Så denna hoppas jag lite mer på! Men det återstår att se!;)

Nu vart de mycke hästar... men ni känner mig xD
Här får ni en bild på min underbara älskade Roxan! Saknar dig <3

RSS 2.0