Provridning!

AAHH Nu e ja så jäkla nervös! Ska strax iväg på provridning... Känns läskigt, men också roligt! Hoppas de går bra för ja vill verkligen ha en häst nu!
Men är verkligen SJUKT nervös... tror inte jag har varit såhär tidigare... Kanske för att ja alltid vetat att när ja bodde på norra sidan av stan så fanns de alltid någon att bli medryttare hos (någon som man kände osv) men nu känner ja inte EN person här... (när de handlar om hästar) så ja har ingen direkt referens eller någonting...
Men de ska nog gå bra ändå, bara jag fokuserar mig ordentligt!

WISH ME LUCK!

Midsommar...

Måste säga att ja hade en trevlig midsommar, iallafall de flesta delar av den!:)

Är iallafall jäkligt glad över att detta är en lång helg, känner att jag behöver sova ordentligt! Dom jäkla katterna ville gärna väcka mig imorse med att jama och riva på dörren... Jättekul!

Nu ser jag iallafall fram emot tisdagkväll då jag äntligen ska få provrida!:D Hoppas på att detta kan vara nått, då ingen annan har hört av sig/velat gå så lång som en provridning. Som ja sakt förr så handlar de alltid om pengar:/
Men nu kanske de vänder! Saknar verkligen att bara vara i stallet!
Men man ska inte hoppas för mycket!

Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar! Nu ska ja nog sova... Godnatt :)

Senaste tiden...

Hej! Roligt att de fortfarande är typ 5 pers som följer min blogg även fast ja inte skrivit på länge xD

Den senaste tiden har ja iaf varit väldigt upptagen me jobb å sånt! De suger verkligen musten ur en!
Jobbet är riktigt trevligt faktiskt! Arbetskamraterna lyfter allt och gör de mycke roligare måste jag säga!:)
För er som inte viste de redan så jobbar jag på Vattenfall, hos Tobbes mamma! Är jätteglad att ja fick de jobbet!
Ja är typ kundtekniker, vilket betyder att jag hanterar papper osv som kunder/elektriker skickar in till oss där dom skriver vad dom vill (t.ex att dom vill ha en ny anslutning till en byggnad), sen registrerar jag all info som dom ger oss i datan och skickar vidare till projektledare som i sin tur t.ex. räknar ut vad kalaset kommer kosta! Och en massa annat gör ja också! (Kanske blev lite konstig förklaring, men ja tror inte ni bryr er så mycke ändå!) :)
Hittills har de varit riktigt kul iallafall, lite segt på mornana men de är ok:) Kul att äntligen få göra något och faktiskt känna sig lite behövd!

På hästfronten har de inte hänt mycke sen sist, folk som har svarat på mina annonser har aldrig svarat igen när jag har fortsatt mailat dom... Jag tror att det beror på att jag e fattig å inte kan betala så mycke:/ Dom vill ju fasiken ha upp mot 1000 spänn i månaden för 2 dagar/v! Inte helt ok enligt mig. För de priset kan man nästan gå på ridskola igen:P
Men nu verkar de kanske ha vänt! Har nämligen mailat med en tjej ikväll som vill att jag ska provrida nästa vecka!:D Första som faktiskt vill se mig rida! Äntligen altså!... Hoppas att de kan vara nått:) Men ja har lärt mig att inte få upp hoppet för mycke!

Anyways nu blev de mycke text men ni fick iallafall ett inlägg!
Puss o kram!

Hästtokig!

Nu börjar jag bli helt tokig!!!
Hittade en annons igår med en tjej som hade två hästar som behövde medryttare. I annonsen stod de att hon ville ha 700 kr i månaden, men desperat som jag är så mailade jag ändå och kollade om hon kunde vara intresserad av att minska priset till 500.. Ja fick ett svar iallafall! Gud så glad jag blev när hon skrev att priset kan diskuteras vid rätt person! Hoppas jag är rätt person då... Men nu har hon inte svarat på mitt mail, och ja sitter å kollar mailen hela tiden... sitter och uppdaterar som en galning!
Borde kanske inte få upp förhoppningarna men... de är oundvikligt!!!
Hon hade ett varmblod och en blandras mellan halvblod och knabstrup! Låter inte de spännande?... (för er som inte förstår hästraser så är det en blandning av dom två bilderna...) Halvblod är då typ den vanligaste rasen kan man väll säga!

<-Halvblod

Knabstrup ->

[Klicka för större bild, bilder tagna från Google]

Undrar hur de kommer se ut... Helt brun häst, brun me vita fläckar, vit me bruna fläckar... Spännande helt enkelt!
Men iallafall, ja hoppas hon svarar och åtminstone låter mig provrida innan hon säger nej till mig:P Ja har ju trots allt ridit i 13 år... 13 år!! De e fasiken nästan hela mitt liv.

Nu ska ja väll fortsätta och kolla galet på min mail, andra hästbloggar, och hästar till salu (inte för att jag ska köpa utan för att de är kul att drömma!)... Ja tror att jag kommer bli galen snart!:)

OH btw så gjorde jag glutenfri pizza igår, blev SKITBRA! Skippade smörgåspappret denna gång, och man kunde få loss den från botten! Känner mig stolt, ska käka resten av den till lunch idag!:)

Här får ni en bild på mig och fina Lacklilja, mammas förra medryttarhäst!

Kram!

Behöver nått att göra...

Hej igen!
Ja har märkt att ja verkligen inte har ett liv just nu... O.o De e inte kul:P
Inga pengar, ingen häst, inget att göra på dagarna... Vart tog mitt liv vägen!?
Ja har ju katterna... men de är allt typ.

Oh well, idag var ja iväg och lunchade med mamma, åt natchos!:) Sen fick ja en fin tröja av henne!
De är allt.. i princip... nu har jag suttit och drunknat i tråkigheter på datan och läst en miljard bloggar (mestadels hästbloggar..) Känner mig lite patetisk!...
Ja har börjat bli besatt av hästar med, kanske nämt de tidigare iof... men ja klarar mig inte utan häst... De e typ som att aldrig få lyssna på musik igen... så känns de just nu:/ Dvs INTE kul!
Men men sånt är livet, nästa vecka börjar jag jobba iallafall, är riktigt peppad att äntligen få göra något!

Nu ska ja försöka göra nått...
Ha de bra!

RSS 2.0