Tisdag:D

Heeejheej:D:D
Ida vaknade ja tidigt.. blä på tidigt:P Men iaf, sminkade mig å pluggade samtidigt (väldigt effektivt faktiskt:D).
Första lektionen var historiaprov. Tror de gick bra:D Minst ett G iaf:D Annars bajsar ja...:P
Efter de va de ensemble. Vi körde igen I don't wanna miss a thing, och sen kom kören å vi körde Ung å kåt.
Se lunch, DONKEN! De va mums. Efter de så mötte jag Martin och vi drog hem till hans mor och tog de lite lugnt. Sedan franska. Vi fick oförberett prov!:O Men de va nationella från 9:an å vi hade haft exakt samma förra året, så de va väll ganska lätt. Efter de så hade ja prov igen, de gick typ.. okej förutom att ja fick blackout:P Men de löser sig..
Efter de så åkte ja å Bajs till Barkarby å shoppade, eller nja de blev inget shoppande för min del, hittade inget. Men sen när ja drog tror ja bajs köpte saker?..
Iaf.. när ja kom hem sa Stefan: Vi har en överraskning till dig:D jag: JAAA:D:D:D Gissa vad? EN DATOOR:D:D Sååå ja har längtat, min förra va så grymt seg å bajsig:D Nu e den snabb å har vista:D:O:D
HHIIHIHHIIHHIHIHIHI
Så de va min dag^^
Puss!

Måndag

Ja skrev först mendag.. de e nästan mensdag^^, Men de va inte en mensdag:P Den va helt ok.
Började me svenska, hade sovmorgon. Där satt vi i biblan å gjorde vårt arbete.
Sedan historia, men... vi fick gå å äta direkt:D (40 min extra rast yeeeah).
De va typ kyckling nånting i skolan... blev de å fil till efterrätt. Sedan satt vi i datasalen å bajs gjorde klart sitt arbete.. sen blev de biskvi å cola..:D Javet vi e tjocka.. men låt oss...
Sen historia igen. Gick igenom saker till provet. Men ja å jennie satt mestadels å mimade till låtar:D De va mysigt. Fick en del låtar med:)
Sen rast... sen samhälle. Jennie kom me en superbra idé!! Han sa att han inte hunnit rätta proven så då sa jennie att vi borde få arbeta med våra arbeten å låta honom rätta själv:D Dock blev han bara klar me två prov.. jennies å berts:( Iaf.. där satt vi å gjorde inbakade flätor, lekte på facebook å kollade bloggar xD
På tal om bloggar, HJÄLP MIG MED EN NY DESIGN! va ska ja ha? färger? foton?! ska försöka fixa bloggen nu under lovet. Den måste bli lite finare än va den är nu... eller ja.. den e hemsk nu.:(
Jaja.. ni får gärna hjälpa mig:)
Nu är ja hemma.. sitter å väntar på middag för ja e bajshungrig, men mamma tränar så hon kommer typ om en halvtimme. Försöker plugga historia men kan inte koncentrera mig för huvudet värker och magen kurrar. jaja.. de går nog bra iaf. Eller inte..:'(
Men nu åter till pluggandet, sen MAT;D
Puss

Söndag

Hello! Idag mår ja riktigt bra, även fast dagen var en slödag till max!
Vaknade typ.. nio.. nej tio.. jobbigt me framställd klocka^^,
Iaf, pluggade under dagen å sånt, sen kom stefans föräldrar och hans syster med kille till oss på fika. De va skoj, ja fick spela lite piano för dem å de tyckte de va fint. Sedan så blev de mer plugg, tv, plugg, data,tv WIPEOUT!! :D
Ja kan bara inte sluta skratta åt de programet.. okej de e sorgligt men de e så grymt kul när de studsar på bollarna xD (ew..) Å de blev ju inte sämre av att svenska Peter vann dagens tävling xD Med en sekunds marginal!!:O Helt sjukt! Kul iaf:D Den går på femman kl 20.00 om ni inte sett den förr!
Sen sanningens ögonblick... där frågan "har du någon gång varit sexuellt attraherad till din mamma?" eller liknande (kommer ej ihåg exakt..) kom upp. Killen svarar självklart nej men så visar de sig att svaret är FALSKT:D:D faaan va ja garvade åt honom^^, Helt sjukt:P
Jajja.. ja glömde skriva blogg å stängde av datan:( så ja blev tvungen att sätta på den igen för er skull:D
Men nu ska ja sova för ja e trött! PUss!

Hår!:o

Hallå! Jo ja kom på att min kategori heter ju faktist smink o hår. Så nu ska ni få hårtips xD
Ni ska få lära er en fläta, ganska många kan nog tekniken, men för er som inte kan kan de väll va skoj antar ja:P Den är iaf het;) Har synts på flera catwalks, helst ska den vara lite slarvig å slapp.


1. Dela upp håret i två delar. Om du har tjockt hår kan det vara bra att göra två flätor ist för en, ja upptäckte att mitt hår va för tjockt för en fläta:P Normalt tjockt till tunt hår passar bra med bara en som du flätar åt ena sidan.

2. De är svårt att illustrera med bilder då man bara har en hand å kameran i andra, men ja gör så gott ja kan. Ta en tunn slinga från yttersta delen av någon av delarna. Slingan kan vara så tjock du vill, ja tog lite tunnare än 1 cm. Ta slingan till den andra delen, och placera den i mitten. Så från ena delens yttre del till andra delens inre del.

3. Fortsätt me samma sak, ta från yttre till inre, byt sedan del å upprepa. De borde börja likna mitt foto när du gjort en tio stycken (ibland ser de lite konstigt ut i början, men fortsätt för de blir fint i slutet!)

4. De e bara att fortsätta me samma sak. Om du tycker att ditt hår lätt glider ur din hand om de är nytvättat, så kan du ha i lite mousse eller ett mjuk hårspray innan du börjar. När du kommit en bit så ta de två delarna och dra dem isär, detta gör flätan tightare.

5. Nått såhär ser det ut när du är klar. Lek lite med den, ta ut små hårstrån från den, gör den slarvig (min är lite för "fin" de e snyggare me lite wild, som om du hade sovit med den!) Fixa sedan håret runt omkring som du vill å du e klar:) Kom ihåg att de ska va slarvigt å löst! Då e de snyggast;)

Smink - steg för steg

Haj:) Nu e ja tillbaka me nått enkelt som vemsomhelst kan göra sådeså:D



1. Börja med nån slags bas, typ concealer eller ett extra lager foundation. Ta sedan en vit skugga, om du inte har någon så ersätt med hudfärgad, eller en ljusrosa.



2. Ta sedan en ganska ljus rosa och placera i ditt veck. Blanda upp så långt du vill. Ta en mörkare rosa och sätt den bara precis i vecket.


3. Sedan för att få lite mer lyster till det hela så tog ja en skimrig vit å satte på ögonlocket och i inre vrån. Under ögat tog ja även en ganska ljus brun.


4. Jaa nu är vi klara! Tillsätt vit kajal på vattenlinjen och mascara å du e klar:) Enkelt va?!




Måste få skriva av mig...

Somsakt, ja skriver dehär inlägget för att ja känner att skriva är oftast de bästa när man mår dåligt över något. Och jag vet ungefär vilka som läser min blogg, och ja vet att ja litar på dom som gör det. Ni behöver inte läsa detta inlägg om ni inte vill (de behöver ni iof inte me nått) och ni behöver inte låssas om att de är synd om mig eller nått för de är de inte. Ja har ett jävligt bra liv, med underbara kompisar, världens bästa pojkvän, universums bästa mamma och styvfar! De finns bara en sak i mitt liv som är skit. Å de e min farsa.

Som ni kanske läste förut så sov ja över hos Martin inatt. Runt klockan tre så väcker han mig och säger att min pappa ringer på min mobil (ja hade ljudlöst så ja hörde ej). Arg som fan blir ja å lägger bara mobilen åt sidan å hoppas att han inte ska ringa mer. Somnar om hyfsat. Sedan hör ja mobiljäveln darra... ja tryckte direkt på "no". La undan den igen. Sen ringde de igen! Ja stängde av mobilen arg som fan, samtidigt orolig som fan. Va ville han? Har farmor dött?.. Många tankar åkte runt i huvudet. Ja lyckades somna om ändå. På morgonen (vid halv 8) vaknar ja, och är plötsligt klarvaken. Kom och tänka på farsan.. tänk om de var nått allvarligt han ville. Sätter på mobilen och möts direkt av 2 sms från honom. Ja ska skriva de första här (i de andra skrev han bara att halvsyrran fyllde år igår:P) Så här kommer det (notera att han var full som vanligt): "Börjar skäms över att va far. Kort info så ni vet mormor (menade farmor..) lever än så inget arv i sikte ännu!". Jaha.. han skäms altså över att vara min far? Helt jävla sjukt. Vem fan skriver så till sitt barn!?
Historien är inte slut än dock. Jag svarade inte på hans sms.
Kom hem vid typ halv tre tiden. Var inställd på att va ensam ikväll eftersom mamma å stefan va i Trosa. Sedan efter ett samtal med både mamma å stefan om de pappa hade gjort under natten, så bestämde dom sig för att åka hem å vara med mig.
När vi precis ätit så ringer hemtelefonen. Stefan går upp och svarar och ja, de var självklart farsan på fyllan igen (å klockan var bara halv 7) då skäller stefan ut honom rejält å säger att de borde vara ja som skäms för att vara hans dotter, inte tvärt om. Tvärt efter utskällningen lägger stefan på. ca 20 min efter de samtalet skickar han ännu ett sms där de står: "Va bra att du snart fyller 18!" och för er kanske de inte betyder någonting, men för mig som känner honom så menade han: "Va bra att du snart fyller 18 så ja slipper dig, å ditt underhåll".
Efter detta var ja nyfiken på om han hade skickat smset till bara mig eller till alla hans tre barn (han skrev ju ni). Så mamma ringer upp min halvsyster medans ja duschar. Tydligen är detta bara skickat till mig, och han har heller inte ringt de andra barnen. Men däremot ringde han dom i måndags natt, så ja är väll inte den ända.. Men på nått sätt är de ändå mig han hatar:P
En annan sak som ja inte vet om de har med detta att göra, men de kan ha gjort de, är att när ja kom hem så var grinden till vår altan öppen (den är annars stängd med ett litet haklås). Ja reagerade ganska stort.. den är adrig någonsin öppen annars. De kan ha varit nån granne tänker ni, men våra grannar är väldigt schyssta, och huset lämnades senast kl 5 igårkväll... så.. de va konstigt. Å mamma å stefan blev lika chockade som mig. Förmodligen har pappa kört hit full (nej de e inte första gången..) och knackat på dörren. Ja e bara grymt glad att ja inte var hemma inatt.

Okej de blev en lång text.. somsakt.. men ja behövde detta. Å ja e så grymt glad att ja är omringad av så många andra människor som lyfter upp mig. Å ja kan i stort sätt säga att ja älskar er alla som läser, eftersom ja vet på ett ungefär vilka ni är. Och främlingar brukar sällan läsa ett sådant inlägg som detta.. Men om de nu är nån främling som läser.. så hej på dej du, kul att du tittade förbi och orkade läsa min text!
 Men till er andra: I LOVE U!

WÄÄH!!

Shit ja har inte skrivit blogg på två dagar! Can u believe it!?!?! Så ja får väll berätta kort va ja har gjort då!
Torsdag: började dagen med engelska. Kia gick igenom saker till nationella proven som kommer efter lovet, och även lite till provet på fre. Sen hade vi ensemble:D Å de va kul denhär gången! Vi spelade Aerosmiths I don't wanna miss a thing hela lektionen å de va superskoj. Om ni inte viste de kör ja piano där, å de e skoj för pianot e roligt:) Sen när lektionen va slut stannade vi ytterligare 40 min, vilket gjorde att Bert nästan kom sent. Mat emellan.. kmr ej ihåg.. tror ja tog fil. Sen svenska. Vi var i datasalen och jobbade med bokuppgifterna som skulle vara inne samma dag. Ja var aktiv som bara den på lektionen, och hann nästan klart. Resten gjorde jag sen när ja kom hem å sen skickade ja den:) Iaf.. efter svenskan var det samhälle:D (notera glad smylie..) bara för att vi fick sluta en halvtimme tidigare:) Efter de åkte ja hem... pluggade hemma... sen typ bara tog de lugnt.
Fredag: Började med franska. Gick igenom vad en massa saker heter som finns i hemmet "la lampe"..... som om vi inte kan de:P Iaf, rasten blev extremt lång för olivier kom sent:) Sen så hade ja matte. PROV!! Ja sa till Ove innan att ja kanske kommer faila för ja håller ju på me nått helt annat (matte B inte A) men han sa att de va ok... sen satte jag mig, gjorde provet. De gick skitbra fram till sista uppgiften. Ja BAJSADE STOOORA KORVAR på den. För ja ville kunna den å ja vill ha mvg! Fast tror ja får de ändå... Men jaja.. ja kom långt i lösningen tror ja, men ja kunde bara inte komma på va ja skulle göra me den:P Jaja.. han får väll förklara för mig sen. Ja va emo för att ja inte hade klarat den.. (fast ove sa att ja va duktig om ja klarade dom andra vg/mvg frågerna..) DE va BARA DEN DÄR DUMMA SISTA SOM JA BAJSAR PÅ.
hehe:P Efter de va de lunch. Typ nå äcklig schnitzel me bajspotatis.. ja tog fil som efterrätt.
Efter de så hade vi engelskaprov:o Vi skulle skriva en uppsats om boken vi nyss läst. Gick grymt segt i början, men sen när ja kände tidspress skrev ja som en bajs. Vet inte alls om de blev bra. Kändes inte som den bästa ja skrivit direkt:P
Iaf.. efter de så hade vi idrott. Typ lekar och stafett.. va ganska tråkigt egentligen:P Men lite ont här å var fick man..:P
Efter de åkte ja hem, snabb som en bajskorv ner för toaletten, så duschade jag å packade för att sedan åka till Martin:)
Vi såg på tre filmer under kvällen. Bla madagaskar 2. kommer inte ihåg de andra. Men iaf.. Sov över hos honom om ni inte redan förstått de:) Så här sitter ja nu. Nyvaken å allt:P Å ja måste bara få säga att ja BAJSAR på min farsa som ringde mig miljoner gånger klockan tre inatt, och sedan smsade att han var besviken att vara min far. Tack för den du din... m.. nä ja ska inte skriva för mkt.. inte tänka för mkt heller. Han kan ju fara åt... ja:P nivet..

Iaf:P Ha d bra:) PUSS

Onsdag

Yeyyey! Inga lektioner idag, båda lärarna var sjuka. Jag fick somturvar reda på de hemma så ja slapp åka iväg.
De va som om de var meningen att de skulle hända, för just ida behöver ja plugga som en stoor bajs. Riktigt stor! Visade mamma de ja gjorde eftersom ja bröt ihop i ett såkallat "stress-sammanbrott" som ja får stup i kvarten. Hon erbjöd sig att hjälpa me de hon kunde och avbokade träningen så ja kunde försöka göra klart de ja måste. Hoppas ja hinner för då kommer ja älska mig själv extremt mycket. Annars får vi väll se...
Blir iaf ingen träning för mig... bara en massa plugg.
Så nu ska ja fortsätta och försöka så gott ja kan!
Puss!

Best day ever with tha band <3

Här kommer dom efterlängtade bilderna! Tagna av vårt trogna fan/groupie ICCA <3






















































































Hoppas ni gillar dem:)
P.s HENKE GLÖMDE SÄTTA I SLADDEN NÄR VI SPELADE!!^^







Tisdag

Helluu. Vaknade alldeles för tidigt. Vill ha helg:(
Första lektionen var historia, gjorde samma skit som igår:P Ja e rädd för de verkar som om han har stora förväntningar på mig.. då blir ja rädd för ja e inte duktig..:/
Sen hade ja typ världens sämsta ensemble ever!! "torrrep" hade vi, vilket innebar ett besök hos dramagruppen (som e KAOS å små bortskämda ungar). Där blev vi tvungna att lyssna på hela deras sak som tog sjukt lång tid (emellan så tjafsade dom å var uppkäftiga som småbarn). De va tråkigt och onödigt. Vi gjorde ingenting alls. Efter de gick vi ner å spelade I don't wanna miss a thing i en kvart, sen sluta vi. Men ja ska iaf få spela your song som bakgrundsmusik tack vare Pontus:) Taaaack:D Ja fick nått att se fram emot.
Iaf.. Efter de lunch. Ja å bert drog till donken. Bara för att:)
Efter de så hade ja klassråd där vi skulle diskutera hur vi kunde minska nerskräpning å shiet:P
Sen hade ja låång rast igen så ja satt en stund me bert, sen gick ja till musiksalen å spela piano.
Sen hade vi världens onödigaste franskalektion. Hela lektionen satt vi me franska steg 4 och tittade på bilder från frankrike.. på typ saker som finns i frankrike, olika städer, å från ingenstans fick vi se foton på mat... "caacaa!" :P Helt onödigt... Bert är rädd för att vi ska ha oförberett prov om bilderna på fre... tror knappast de:P De va typ en miljon foton och vår franskalärare klickade upp alla på en gång å fattade noll. Så foton var de vi tittade på hela lektionen... Bra va?
Sen hem.
Nyss hade ja en interesant (men kort) diskution om mitt bankkort. Mamma frågade om ja ville ha bidraget i kontanter eller på kortet. Då sa ja att de inte spelade större roll, eftersom ja ändå måste gå å dra ut hela tiden. (Stefan har förbjudit mig att handla på kortet...) Då säger stefan: Men de e ju bra att du har de på kortet ändå. Å då dissade ja honom:P Ja vet exakt varför han vill att ja ska ha de på kortet, för han vill gå in på mitt konto på datan stup i kvarten å se när/hur/var ja tar ut mina pengar. Han e helt sjuk ju:P Å han fattar inte att ja gör va ja vill me mina pengar. Låt mig va:P
Iaf.. han blev dissad å nu e ja här. Har läst lite svenska, men ja kommer ändå inte klara mig till tors.. e rädd för va som kommer hända. Förmodligen Ig.. Men de e för mkt nu, med historia å shiet. Ja gör bara så gott ja kan! Tydligen räcker d inte.
Ni ska få bilder från i lördags snart me.. har bara inte orkat kopiera från facebook:P
Jaja.. detta var och förblir en sorglig dag. Riktigt sorglig.
Hoppas ni har de bättre! <3

Måndag

Bajs:P
Ehum. Började dagen med svenska. Typ genomgång inför ett arbete och läsa bok.
Sedan historia, genomgång av fråger till prov igen.
Sen lunch. Käkade kycklingmacka å cola. Satt i musiksalen å gjorde inget. Sen historia igen. Han släppte oss tidigt. Ja å bert drog ner till kiosken å köpte bajspåsar. Sen samhälle. Hade riktigt kul till en början. Vi började med EU och läraren sa till oss att skriva en fråga eller påstående om EU på en lapp. Ja skrev först en fråga, men sen började ja å bert skriva massa oseriösa frågor som var grymt roliga. Ja måste säga att lapparna ägde:) Anton hjälpte oss lite med^^, De var skojs. Men sen kom läraren och förstörde allt så ja blev emo resten av dagen. :( Låt oss ha lite kul:(
Iaf.. min dag blev förstörd. Bestämde mig för att stanna hemma å va emo å plugga lite ist för att träna. Längesen ja tränade nu.. inte bra för ja börjar bli slö och deppad.
Finns de vårdeprition? Har hört talas om höstdeprition men... ja tror ja kanske är lite sen och får min nu. Inte så konstigt me tanke på att de fortfarande är vinter ute å shiet. De ända som räddar mig från att vara emo på heltid är fantastiska vänner, och ett huvud som gör sitt bästa för att hålla sig undan en deprition. :)
Ikväll när ja läst en bit i boken så började ja drömma om framtiden. Va den kommer ge mig osv. Va som ska hända me mig. Ja tänkte på va ja vill bli. Å ni kan ju gissa själva. Ja vill utbilda mig till makeupartist och åka världen runt å sminka modeller inför deras fotningar till tidningar osv. De är va ja vill hålla på med. Men hur lätt är det att nå dit? Inte lätt. Å ja är typ inte tillräckligt duktig eller nått:P
Men men... Drömma får väll alla, eller?
Ja drömmer också om sommaren. Dit längtar ja nått så grymt mycket. Slut på skolan, få börja på nytt till hösten. Få bada, sola och springa runt i bikini. De e va ja längtar efter. Kanske blir de nån ridning med om ja hittar nån häst. Saknar Roxan grymt mkt. Saknar sommaren då man kunde rida runt i shorts och bikinitopp på ängarna å bara njuta. Saknar henne som fan.

Men nu blev detta långt inlägg me en massa tankar.. Men ja måste dela me mig av en sista tanke... i duschen så funderade ja på att ja vill skriva min egen bok. Älskar att få skriva om precis de ja själv vill skriva om, hatar att skriva om sånt ja måste skriva om. Antar att de är därför ja gillar att blogga? Och snälla tro för all del inte att min bok skulle handla om smink bara för att ja gillar de. Ja har en jäkla massa andra tankar i huvudet. Å skriva är kul, somsakt när man får skriva om de man vill.
Men nu ska ja säga hejdå...
:( Måste läsa nu.. Hejdå <3

Söndag

Bajsbajsbajs snart e de måndag.. jaja:P
Ida vaknade ja typ halv 10. Käkade frukost, sminkade mig (tog lång tid för ja gjorde ju ett inlägg till bloggen). Sen duschade ja å drog till martin. Träffade honom i vällingby å vi handlade lite. Sedan gick vi hem till honom. Käkade en biskvi (skitgod typ färsk!) och drack påskmust:) Sen blev de film och godis i mängder. Seven pounds blev de, å om du frågar mig tyckte ja den va jäkligt bra! Så sorgligt när han dör i slutet men ändå så otroligt gulligt av honom å donera allt. (sorry om ja avslöjade slutet men ja bryr mej ej:D) Men iaf.. ja grät som en bajs. Å sen grät ja å Martin tillsammans^^, <3
Sen kom mamma å hämtade mig, tur de, för ja ville inte sitta rödgråten på t-banan:P
Å nu e ja här... har käkat å blä:P Stefan gav mig en bit rått kött..:( Ja fick laga de själv ist.. han kan fan inte tillaga kött:P
Jaja.. Snart e de whipeout, som ja ser på för att ja har tråkigt å ja får skratta åt folk då. Så blire väll å käka choklad å va onyttig för ja förtjänar de (eller inte..:P)
Ja tror ja börjar komma in i en depp-period snart:/ Känns som de.. Hoppas ja står ut iaf.. Har så grymt mkt, å ja e ledsen för ja vet att ja inte kommer hinna me svenskan å de känns bajsjobbigt. Gör så gott ja kan iaf.
Jaja inge mer emo nu. Titta på sminktipset här under så kanske ni blir glada! <3
Puss

Smink - steg för steg

Yey i'm back with more makeup!!:D
Denna gång blev de nått mer annorlunda, typ:P Nått nytt med färger som man sällan (iaf ja) använder. Kommer också säga kort va ja tkr om den nya mascaran ja köpte i fredags.:) Let's begin!

1. Sätt på ett tunt lager av concealer på hela ögat. Ta sedan en vit kajal och dra över hela ögonlocket, sudda kanterna med fingrarna. Ja tog även vit kajal under för att mina ögon e så små.


2. Ta sedan en vit eller väldigt ljus grå skugga och sätt på hela ögonlocket över kajalen.


3. Ta en ganska ljus grå skugga och sätt den i vecket å blanda upp så högt du vill. Ta sedan en mellangrå, sätt den på samma ställe, men blanda inte lika högt upp, sist en mörkare grå eller svart bara i vecket å blanda försiktigt. De e meningen att färgen gradvis ska blekna.

4. Ta samma vita skugga du hade på ögonlocket och sätt under ögonbrynet. Sedan satte ja en skimmrig vit i innersta vrån av ögat. Ta sedan den vita skuggan under ögat. Blanda ner den mellangråa en bit under ögat med.


5. Ja brukar säga att man får ta eyeliner om man vill, men här tycker ja nästan att de e ett måste, för de är kontrasterna i denna look som är snygg! Så försök me eyelinern!! Om du har svårt me en flytande, köp en geleyeliner (finns på t.ex. makeupstore) och en eyelinerborste. Det var de ja använde idag, har börjat använda geleyelinern på senare tid å den funkar minst lika bra (fast den e svårare att få bort).


6. Sätt på mascara! Här får ni se den ja nyss köpt. Första intrycket av mascaran va att den var kladdig, man fick torka av ändan på borsten lite. När ja satte på den blev ja glad för den gav mycket volym, som ja gillar. Ett lager av detta är som två lager av vanliga mascaror:) Å om ni undrar va ja tyckte om den förra ja hade, av clinique så tycker ja att den va bra osv, men inte för mig. Ja vill ha volym, dendär gav knappt nån mascara alls till fransarna. Å den tog slut jättesnabbt å de tog hundra år att få mascaran på fransarna:P Iaf åter till denna.. den e från Maybelline. Den e inte vattenfast (vilket e ovanligt för mig) så den håller inte så jättebra. Men ida så råkade ja gråta..(såg seven pounds hos martin) å den gav inte panda-ögon, untan den försvann mest bara:P så ja tyckte de va helt ok. Iaf.. mkt blabb om mascara... sätt på mascara iaf å du e klar:)

Puss

Lördag

Hey på er! Hade spelning ida som ni kanske redan vet, på Debaser i slussen.
De va tänkt att ja skulle vakna kl 6. Gissa vad?:o Ja glömde sätta klockan på ringning:O:O:O Som tur va så vaknade ja konstigt nog prick 6^^,
Iaf.. sminkade mig å sånt. Sen tog ja bussen me bert. Sen tunnelbana, kliva av i kista för alla andra va sena. Gå på igen, åka till centralen, möta jojo, åka till slussen. Väl i slussen hittade vi inte:/ Men sen såg vi andra band som vi följde efter xD Iaf, de låg typ precis bredvid tidningshuset.
Sen så va de dags för linecheck. (för er som inte vet så e de typ kolla ljudet lite och se till att allt funkar)
De tog lååång tid. Vi va tvåa på de, så vi hade en jäkla massa tid över när alla andra linecheckade, så då sminkade ja jojo, sen va de bara en lååång väntan.
Tillsist kom det igång å vi fick startnummer. Nummer 10 blev vi, så en av dom sista. Lång tid tog de för alla band som spelade. Tillsist var de vår tur. De kändes asbra väl på scen, tills sista låten kom och min röst hade dött. :( Men de kändes ok annars. Ut från scenen, jag halvemo för att rösten sprack i sista låten. Men ändå typ glad:P Sen va de en lååång väntan igen tills vi fick veta resultatet. Surprise, surprise, vi gick inte vidare. Fanns alldeles för många bra band där (dock förstår ja inte en av juryns val...). Sen fick ja typ jävligt ont i huvet:( Sen gick vi. Alla andra typ försvann... men ja å Martin fortsatte å gå till tunnelbanan (va för trött för att vänta).
Sen kom ja hem... Å mamma å stefan skulle på fest hos grannen så ja e helt ensam. Ja blev emo för att ja va ensam. Sen funderade ja på va som kunde göra mig glad, pannkakor! Så de fick de bli till middag.. å glass å massa gott.
Nu sitter ja här och nördar mig alldeles själv framför datan. Skitkul lördagskväll... eller inte:(
Ska titta på Simpsons och typ Robinsons sen... De e allt ja har å göra.. Har inte nått å göra imorgon heller:/ Bajs på att ja har så lite å göra. De e inte kul:( Okej ja ska sluta va emo. Ja borde va glad för ja har gjort nått ida iaf...:P
Jaja slut på klagandet....
Bilder från spelningen kommer nog snart, om ja får dem från Icca dvs:)
Löve ya. Puss






Fredag - It's all about tomorrow!

Hey! Vaknade aldeles för tidigt, fixade mig å drog till skolan.
Franskalektion som första lektion. Tråk:P
Sen Matte.. fick hjälpa folk att förstå matte a, och då blev ja glad för ja tycker om att hjälpa folk:) Däremot va de lite jobbigare å jobba på mitt:P
Sen lunch. Fil:)
Sen engelskadiskution om boken, gick bra, pratade väll hyffsat mkt. Sen hem igen.
Hemma hade ja tråkigt:P Sen så drog ja iväg till repet. Eller nja. Först till centrum å käka å köpa mascara å fika tills ikväll. Sen iväg till replokalen:) Alla var där idag! Och vi hade även Martin, Murat och Alex som åskådare:)
De gick riktigt bra idag, iaf i slutet. Riktigt skönt, fast min röst va lite död så ja har bestämt att ja inte ska prata förräns ja ska börja sjunga imorgon:)
Sååå IMORGON SMÄLLER DET:D Debaser, nångång mellan 12 å 16 spelar vi (taskigt att vi inte fått veta när:() Kom å titta om ni vill, och har lust att vända 4 timmar:P Haha^^ nä ni gör som ni vill, kommer nog få tiderna imorgon bitti så smsa om ni vill veta:D Själv ska ja gå upp 6 imorgon:(:( Och en annan sak.. min mage värker som en bajs.. tror  de e maten från kista:'(
Nu e ja hemma å har tvättat å fönat håret så ja slipper de imorgon. Ingen aning om va ja ska ha för smink dock.. jaja! Nu ska ja sova så ja e pigg:D PUSS

Torsdag

Hejsan:) Igårkväll bestämde ja mig för att åka till Martin å sova över:) Så de gjorde ja. Snäll mamma körde mig:)
Så imorse vaknade ja hos min älskling. Sov otroligt gott inatt, somnade fort och sov djupt:D Martin sa att ja snarkade:( Men iaf xD De va riktigt skönt:)
Sen åkte ja till skolan, sovmorgon ida. Hade ingen engelska. Så ja började me ensemble:) Jörgen lämnade oss än en gång för att öva me kören som hade lunchkonsert ida. Så de vi gjorde var att välja den låt vi vill ha som kärlekslåt (å vi har bestämt nu, kören har fått bestämma alla låtar annars så nu har vi valt så bajsa på er!:)) å de blev aerosmiths I don't wanna miss a thing:) It's good. Ja ville faktiskt spela piano i den:) Så de fick ja:) (ingen vill ju ändå ha piano så.. de blev mitt:)) Sen tog vi ut den någorlunda.. å de va typ de vi hann:P
Sen lunch. De va tacobuffé ida:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D gott:) Sen så blev de datasal å skriva ut svenska arbetet. Sen så gjorde vi inte så mkt.. bert gick in och ja gick å lyssnade på körens konsert. Om ja ska vara ärlig... så var de mesta sådär.. inte nå vidare bra. Men Jörgen va grymt bra xD Satt mest å lyssnade på honom när han spelade piano å gitarr:) Helt grymt, speciellt it's my life där han körde hela saken på gitarr.. svårt att förklara men de va grymt.
Jaja.. sen va de slut. Ja e glad att ja inte va me faktiskt. Sen upp till svenskan.
Vi höll på me språket igen:P Tråk.
Sen efter de så...:O Va de prooov! :/ i aulan. Samhälle, ekonomi. Svarade på nästan alla.. vissa kunde ja ej. Men skrev annars mycket. Om ja inte får g blir ja ledsen:( men ja tror de gick okej.
Sen knallade ja bort till Martins mamma för att hämta en bas. Vår bas gick sönder typ så vi måste ha denna till lördag. Snäll som min älskling är lånar han bort sin fina bas till oss:D Tur, för annars hade vi typ inte haft en bas till lördag!
Sen knallade ja tillbaka till näckrosen å mötte bert. Samåkte hem med honom.
Nu e ja hemma. Ska typ plugga snart. Åt nyss, gott. Å ja har också börjat äta mitt ägg som ni får bild på nu xD
De va gött. Fast de e en del kvar.. ja längtar till botten för den brukar va tjock å god:D
Jaja.
See yaa! <3

Onsdag

Halloj. Idag var en tråkemodag:P Eller ja.. mest tråk:P
Började 09.40 med musik (och somsakt ja gillar inte musik när de e arbeten å sånt shiet, men snart e de klart:)
Iaf. Sen så hade ja lunch. Ja köpte mig en skinkmacka å en cola å satte mig i caféet me samhällsböckerna upp till näsan. Hade även lite nötter från igår kvar så de käkade ja medans ja plugga. Satt där ett braa tag. Varken Bert eller Jennie va ju i skolan ida, dom va på nått studiebesök lr nått sånt shiet. Men ja fick mkt plugg gjort, och ja tror ja kommer fixa provet imorgon;) men man vet aldrig..:P
Efter de så va de matte. Gjorde allt rätt segt, kom inte ihåg nått när ja först kom dit så repetition blev de:P Gjorde iaf en del tal, drömde mig bort lite.. tittade på va resten av klassen höll på me.. matte A, pythagaros sats (stavas de så?^^) så de va inget ja behövde lyssna på.. eller ja.. ja gjorde de ändå för ja hade tråk:P Ja e så seg i matte nuförtiden. Fick iaf komplimanger för mitt smink som idag är typ lite kopparrött. Tror de blir nått liknande imorgon för ja diggade den själv me:P Eller så blir de annat.. Håller på å funderar på va ja ska ha på lördag när de e spelning... får väll se.. nått ska de väll bli iaf.
Jaja åter till dagen. Ja åkte hem. Satt vid datan lite gjorde läxor. Sen kom Martin över å sa hej en snabbis på jobbet:) Sen plugg igen. Å nu sitter ja här å tar en paus från pluggandet. Ska fasiken äta upp dom sista nötterna ja har kvar:)
Ikväll blir de bara massa plugg.. så kul va de:P
Ja har märkt att ja alltid skriver "ha de bra, puss" så ja ska inte göra de nu:)

Ha de inte bra och bajsa på er:D:D:D:D <3

Broken

Låten som går oftast i mina öron om dagarna!
Helt grymt bra.
Broken med Seether och Amy från evanescence
 Enjoy!


Tisdag

Halloj! Blir till att skriva gårdagens inlägg nu ist.
Började dagen med historia och ja var minst lika duktig som igår! *dukti bollii!!* Vi gick igenom saker till prov igen.
Sen va de ensemble, läraren lämnade oss till att repa själva. Lite trögt i början, men sedan när vi kom till It's my life så gick de grymt bra! De va skojj xD
Sen lunch. Typ kycklingfilé nånting me på potatis. käkade de och lite fil me:)
Efter de hade vi typ.. nån karriärs dag där dom snackade om va man kan göra efter gymnasiet, asså högskola osv. Gick på två seminarier å de va väll helt ok. Dedär med att åka utomlands å plugga låter inte helt fel. Men vi får se, är rätt säker på att ja vilar nått år innan ja börjar plugga igen. jaja.. de höll på ett tag, sen drog ja å Bert. Vi käkade på donken å handlade naturgodis å massa shiet. Sen drog vi till stan (efter att ha åkt dit en gång redan, å åkt tillbaka för de fanns inte plats på stadsbiblioteket att sitta. Så.. de va bajs.) men iaf. Vi drog till stan för att se teater som alla estetiska ind-val elever fick se på (dvs dom som valt ensemble/kör/bild/drama som individuellt val tror ja;P) Iaf.. Vi såg dendär tre muskutörer. Den va heeelt gryyyymt bra! Asbra musik! Ja blev lite avis för ja vill också spela musikal å ha så skoj.:) Iaf, vi sa att vi ska försöka ha en musikal i skolan nångång (ja vi blev inspirerade).:) De fanns dock en sak som va bajsig med detta.. vi måste skriva en rapport! Ja bajsar på dom! Som om ja har tid?! Vi får se:P När ja får tid kanske ja gör den... Men den va iaf gryyymt bra:D
Sen åkte ja hem.. var hemma typ lite över 23. La mig å läste å somnade bums (ovanligt att ja gör de, brukar ligga läänge å inte göra nånting..)
Såå nu sitter ja i skolan, börjar nu så ja ska sluta strax. Har musik. Bajsbajsbajs jäkla arbete som vi ska göra. Hatar musikarbeten å teori å sånt shiet:P okej musikteori e ok.. men inte arbeten:'(
Jaja back to work! Hejdå!

Måndag

Hey.
Som ni kanske läste i gårdagens inlägg så sov ja hos älsklingen idag. De va myspys. En ängel som han är, så följde han me mig till skolan:) Började 09.35 med svenska. Vi snacka om språket igen och såg nån film å svarade på frågor osv. Tycker dock han e lite dum som inte låter oss läsa boken en ända gång på lektionstid. Liksom.. va lite mer som Kia tack! Jaja..
Sen va de halv historialektion. Vi gick igenom frågor till provet och ja var riktigt duktig å aktiv på lektionen! Måste seriöst säga att ja va grymt bra.. har typ aldrig varit så duktig på nån historialektion:) sådeså!
Sen lunch då både Bert å Jennie tyckte att vi skulle va mer ekonomiska, men de tyckte på olika sätt. Bert tyckte vi skulle spara pengar, käka i skolan å ist käka mer i kista när vi repar osv. Jennie tyckte vi skulle bli mätta i skolan (dvs köpa macka eller donken) å spara på fridtiden:) Ja höll mer med Jennie:)
Sen halv historia igen. Mer genomgång. Sen rast, sen samhälle. Gick igenom saker till prov där också. Var rätt aktiv där me.. i början iaf. men de ska nog gå hyfsat bra... ekonomi e ju inte supersvårt. Fick ju mvg i de på högstadiet.. bara att gräva fram gammal kunskap igen.
Jaja efter samhälle åkte ja hem å mötte Martin. Vi tog de lugnt, spela gitarr/piano, såg på tv. Nu drog han för typ 40 min sen. Ja håller på å pluggar nu. Mestadels svenska. Mitt lilla arbete som ja ska bli klar me. Men ja gjorde en paus för att äta å så passade ja på å skriva medans ja äter. Tänkte skippa maten för ja orka inte fixa, men sen blev mamma orolig å kom upp me två rostade mackor, en avokado, banan och juice.:P Så nu har ja käkat klart typ.
Mer plugg!
Å på lördag är de Debaser som gäller! Spelning;) Ska bli skoj. Få rymma iväg i musiken en hel dag. De e alltid lika härligt, men pirrigt med:)
Ha d bra. Pusssss

Söndag

Hey på er. Ida har de inte hänt mkt heller. Lite plugg på förmiddagen, vaknade runt halv 9 tror ja.. Satt vid datan.. Sminkade mig å sen hälsade vi på Stefans syster Ewa, som föriövrigt är gravid (YEY) så ja är inte yngst i släkten snart:D (även fast de blir min låssaskusin men ändå.) En liten Albin blir de:D Såå sött! Ewas mage va rätt stor nu^^ hihi:) Ja älskar barn så grymt mkt! Så ja längtar:D
Jaja.. Vi va där iaf, och dom har ju också två av katterna som föddes i stallet för nått år sen, å dom e så stora å fina:) Men ja tror mamma Izzy va ute på rackartyg med nån raskatt, för dom ser inte ut som bondkatter. Iaf dom e söta som socker båda två!:)
Nu e vi hemma igen. Snart ska ja till Martin, när han slutat jobba. Ska sova där me!:) Se hur de går å åka därifrån till skolan, men de funkar nog:) Så de e va som hände ida.. Inte mkt:)
Hoppas ni har de bra!
Och för er som undrar, min huvudvärk sitter i, men de e mkt bättre.
Puss:)

Lördag

Hejsan hoppsan!
Ida vaknade ja lite efter nio. Frukost och smoothie (som ja gjorde xD) blev d. Sen vet ja inte riktigt va ja gjorde.. lite plugg... sen kom Martin förbi å sa hej. Sen så va de typ bara att fixa sig till kvällen. Altså hade ja lite att göra ida, men de va skönt för ja har fortfarande lite ont, så de e alltid skönt att ta d lugnt.
Men iaf, sen fixade ja mig till kvällen och tro de eller ej, ja gjorde nått nytt! Rak bena blev de idag, här ska modet följas minnsann! Platt som... blev håret me. :) Ni får lite foton å titta på.
Sen kom altså mormor å pojkvän arne^^, Vi åt alla middag å sedan kom även moster å man för att fika å kolla på melodifestivalen. Har inga vidare kommentarer på vinnaren. Kan väll bara säga så att ja e glad att inte Uggla vann. Ja hade dock hellre sett typ sarah, emd eller måns som vinnare. Kanske allra mest sarah då ja tyckte hennes låt va ball.
Jaja. De blir nog bra. Nu ska ja typ gå å lägga mig snart tror ja. Har inget uppe å göra å huvet känns sådär..:P Men ni får ha d så bra! <3 Å glöm inte att kolla in sminktipset under;)
Puss  (PS! innan ni kommenterar mina foton så vill ja säga att JA ja e medveten om att ja skelar.. måste folk alltid kommentera sånt?)

Smink - steg för steg

Yey nu kommer nästa! Vet att de va ett tag sen ja gjorde en. Men här kommer en modern/sommrig look.
Förresten så funderar ja på att börja ha dagens "sminkfit" ist för dagens outfit som är bland de vanligaste man hör i bloggbranchen. Va tycker ni? xD hihi:P

Jaja.. här kommer det! Denna look har mest skimmrande färger som vitt, brun rosa osv. Ja ber om ursäkt att bilderna e så hemskt suddiga. Min kamera bara vill inte samarbeta med mig!!:(


1. OKej javet bilden blev konstig:S men iaf.. Börja med nått slags underlag på ögat, t.ex concealer för att få skuggerna att sitta. Ta sedan en vit skimmrig ögonskugga. Den ja tog är mer åt de naturliga vita hållet, inte riktigt kritvit.


2. Ta en rosa. Ja tog en lite kopparrosa färg. Sätt den i de yttersta hörnet och i de veck du har ovanför ögongloben.

3. Ta en eller flera bruna färger. ja tog två. Den ljusaste underst, blanda den högre upp mot ögonbrynet, och sedan en mörkare som du bara sätter i ditt veck. Blanda ordentligt och slapa den form du vill ha.

4. OKey här ser man inget.. Men ja tog en vit kajal på vattenlinjen under ögat. Sedan tog ja en matt vit skugga å placerade den precis under ögonbrynet. Sedan tog ja samma skugga som vi började med och satte den i ögonvrån och pyttelite under ögonbrynet med.


5. Sen ville ja få lite färg! Så ja tog en ganska stark rosa å satte den under ögat.
Ja tog också en glittereyeliner och satte den över den rosa skuggan. (men de syns inte för kameran e sämst)

6. Avsluta med eyeliner om du vill, mascara självklart! Ja tog även ett sött rosa rouge å satte på kinderna, tillsammans me lite highlighter. På läpparna blev de typ ett rosa och ett genomskinligt gloss.

En sista sak innan ja säger hejdå för denna gång! Ett bra tips för dig som är som ja, klumpig! Gör så att du gör dina ögon innan du sätter på fundation/concealer/puder. Då blir de inte lika mkt kladd, å om de blir de så kan du lätt torka bort de! Så där är också svaret för er som undra varför ja ser så ful ut i huden på dom andra bilderna förutom den sista! :)
Ha de bra;)






Fredag

Hemma idag igen. Som tur är så känns de lite bättre iaf, men de gör fortfarande ont! :/ Men de går åt rätt håll:)
Så ni kan väll gissa va ja har gjort ida?:) Tv, säng, soffa, data, laga mat åt mamma som jobba hemmifrån, laga mer mat till kvällen, passa låssasfarfars å låssasfarmors vovve... ja.. typ de.

Sedan kom stefan hem från sin jobbresa till danmark. Åh han hade presenter med sig xD Ja fick ett stoooort påskägg i chocklad, ni ska få se bild på de sen;) Å både ja å mamma fick varsin parfym xD Fick christina aguileras som ja gått å sniffat på en lång tid^^, Den e go den:) Mamma fick nån från jennifer lopez som luktade bra den me, passade henne.
Så sen blev de så ska de låta å de va skojjs. Kanske blir en tolkning av marie picassos sminkning nångång inom kort.
Men innan dess kommer en annan sak! Blir nog imorgon, för mormor å hennes "pojkvän" kommer hit^^

Får hoppas ja mår bättre imorgon, de e ju melodifestivalsfinal å allt! Vem hoppas ni på? Ja har ärligt talat inte bestämt mig än! Ha de bra
Puss

Torsdag

Wie... -.- Guess what? I'm home today! Bajsandebajsankasskit.
Vaknade upp å de kändes som om nån huggit en kniv rakt ner i huvet på mig. Å ja överdriver inte. Så ja stannade hemma idag. Huvet e bajs å ja orkar inte riktigt me nånting. Känner mig helt snurrig å bajs.. Undrar om de beror på att ja ramlade? ja tror inte de, för de borde väll inte bli värre för varje dag då? Helt sjukt:S De e inte riktigt migrän heller.. nått helt nytt.. ända sättet ja kan förklara är att de känns som man går runt me en kniv i huvet.
Jaja. Ska ej klaga, finns dom som har de värre. De gör de alltid.
Såå.. idag... ja har inte gjort mkt. Mest legat i sängen, sovit massa, haft ont, gått upp till datan, fått ont, sovit, tv osv. Ni förstår:P Skojjig dag... eller inte. Mamma vill gå till doktorn imorgon om de inte blir bättre. Ja hatar att gå till doktorn. Men ja vet inte.. vi får se hur de blir. Vet inte om ja kommer imorgon, om de inte fått en totalvändning å blivit helt bra igen.
Orkar knappt skriva mer.. tror ni får stå ut me ett kort inlägg ida. Snart kommer mamma, vi får se om ja kan få nån mat i mig, sen blir de nog sova igen.

Hoppas mina bajsälsklingar har de bra! Puss!

I will talk and Hollywood will listen!

Robbie Williams. Kanske inte den artist man lyssnar på allra mest, men ja måste ge honom enorm cred för att han e så grymt bra live. Och denhär låten råkar vara en av mina favoriter. Så grymt bra. Har hela konserten hemma. Den e sjukt grym. Så titta på den!!



I wouldn't be so alone if they knew my name in every home 
Kevin Spacey would call on the phone But I'd be too busy
Come back to the old five and dime Cameron Diaz give me a sign
I'd make you smile all the time and your conversation would compliment mine
I will talk and Hollywood will listen
See them bow at my every word
Mr Spielberg look just what you're missing
Doesn't that seem a little absurd

Bow at my every word









Buy up the rights to my book
I live on a ranch from what the box office took
I'll go and visit the set
They'll call me their saviour
All of the peoples will scorn celebrity
Lives on the moon
But I'll be back home in June
To promote the sequel

I will talk and Hollywood will listen
See them bow at my every word
Mr. Spielberg look just what you're missing
Doesn't that seem a little absurd
Bow at my every word

Onsdag (bajs..)

Hejhej. För er som läste gårdagens inlägg så vet ni förmodligen redan att ja har ont. Som en bajs:P Men.. a..:P
Hade sovmorgon till 20 i 10. Höll på å bajsa på dagen totalt, orkade egentligen inte. Men sen så va ja duktig å gick ändå.
Skulle träffa skolsyster ida igen, men hon va så jäkla upptagen så ja sket i de (provade 3 ggr..).
Musik första lektionen. Så fuckat tråkigt me dehär dumma arbetet vi ska göra. (javet att ja låter emo idag, men låt mig.)
Jaja.. ja gick lite tidigare, kollade igen om syster va där, men nej:P
Sen åkte ja till tandläkaren. Hon sa att ja hade ett pyttelitet hål mellan två tänder.. men de verkade inte va farligt:P Såå sen sa hon att ja hade perfekta tänder, bara att ja behövde använda tandtråd.
Sen käkade ja heelt ensam i kista. :( Sen åkte ja hem till Martin.
Vi tog de lugnt, sov... drack treo... huvudvärken gick inte över... :P Men iaf.. nu e ja hemma. borde egentligen plugga lite men ja e såå seg i huvet så de känns som ja ska svimma.. blir typ värre på kvällen.. Ryggen är stel, kan inte röra mig så bra, men de går me lite trix. Huvet spränger som en bajs å ja kämpar för att inte klaga. (visst va ja ändå inte såå emo ida?... ja försökte iaf.)
När ja åkte hem från Martin (tunnelbana) så kom ja in i en helt pimpad vagn:o Asså totalt pimpad! Utanför så va hela vagnen målad å de va reklam för typ nått radioprogram. När man kom in va de Maaaaassooor av reklam från samma radiosak (asså de fanns ingen annan reklam förutom den..) och inte nog me de, dom hade satt upp små lådor på tidningshållarna där man typ kunde tjuvlyssna på deras radioprogram... (nej ja gjorde int de.) De va heelt pimpat aså! Typ orange i hela vagnen. Kollade senare på dom andra vagnarna men dom va helt normala..:P bara den sista som va pimpad^^,
Iaf... nog om pimpade tunnelbanor.. Ja mår inte bra och har ingen större lust me skola, eller ens att existera imorgon:P (vet de låter dystert, men ja har ont!) Kan man inte bara gå upp i rök en dag och komma tillbaka nästa? Borde fan gå.. Eller så går man å ramlar igen, får ännu mer ont och bajsar på livet ännu mer:P För hemma kan ja inte va. oh shiit ja skriver för mkt. BLÄ:P Men ja orkar inte sluta... mina axlar gör ont i dehär läget när ja skriver, men ja orkar heller inte sluta... okej.. nu e ja bara onödig å ingen kommer läsa dehär, de vet ja för ingen kommenterar längre..:(
Jaja. Slut me bajsskriveri. Hejdå

Bajsbajs tisdag

Hej. Idag var såååå inte min dag. Delar av den var iaf ganska roliga, men resten var bara BAJS!
Började dagen med historia (Olland...) och de va trist.. bara massa genomgångar.. men ja lyssnade rätt bra iaf idag.
Sen så var de enseble. Körde bad touch å de låter hemskt.:P Och ja är typ sämst.... Men iaf:P Sen kom kören och körde its my life. (laaaiiiiifff) Min lins hoppade ur:( aja.. Sen så var vi bajsar hungriga så vi skyndade oss till donken. Blev myycke mat för en liten Bebe. Men de va gott xD Å ja åt upp allt:o
Iaf.. sen tillbaka till skolan för att ha klassråd. Eftersom en pers slutade i vår klass blev reserv representanten för elevrådet nu en representant. Och då blev ja reserv:P Som om dom skulle sluta.. iaf:P Va gör man inte för klassen?... -.-
Iaf.. sen så hade ja lång rast så ja va me jennie å bert på deras svenska. De e roligt^^, För ja slipper göra saker, men ja kan också göra de dom gör om ja vill^^, Iaf.. dom lyssnade på dikter av en tjej som kommer till skolan på tors. Hon lät rolig.. Men hennes dikter va bra: Olivia bergendal lr nått sånt..:P Iaf. Sen så var de franska. Wihi.. här började min dag gå lite snett.. Nej, man blir inte glad av att se Olivier! Iaf.. Ja å bert gjorde de bästa av situationen och gjorde en serie om vår franskalärare och va han sa. Tänker inte återberätta här, för ni kmr inte tycka d e kul. Men om ni vill se nån gång så fråga bert om ni får se hans franskabok:) (lammkött!:))
SEN!!!!! sen blev min dag äkta bajs! Åjuste... ja nämnde inte att ja va hos sjuksyster på morgonen för att väga å mäta mig.. Hon sa att mitt BMI sa att ja va precis på mitten av normal (altså är ja perfekt...)
Men iaf.. inge mer me de. Ja å bert gick ut från skolan å ville skynda oss för vi såg bussen. (lite mitt fel för ja sa: Om vi springer så hinner vi.) Några sekunder efter halkar ja som en bajs å landar på ryggen å huvet. HÅRT! :/ Ja tappade andan och typ bajsade.. Skrek och grät (nej ja brukar inte gråta... bara när de gör fuckat ont, som nu...) Sen kom en gubbe... å folk hjälpte mig upp. In igen till skolsyster... Vettefan varför ja skulle dit... De va en doktor där iaf... Han kollade på ryggen och frågade om ja red:( Jaja... De hände inget spec där, förutom att doktorn var sjukt läskig. Sedan efter lite torkande av tårar så gick ja ut igen till bert. (skolsyster trodde vi var släkt?... e vi lika?:S) Ja bestämde mig iaf för att vi skulle till Kista å käka å repa ändå. Men egentligen kunde ja gått hem.
Käkade på tacobar och sen drog vi till Henke. Gjorde typ inget.. sen gick vi till replokalen.. gjorde typ inget.. Orkade inte sjunga för ja hade ont i kroppen och i huvet som faaan (de dunkade som en bajs, å hög musik på de gjorde de inte bättre). Sen bestämde ja mig för att gå, för ja orkade inte mer. (FÖRLÅT om ja va emo... har bara så fucking ont...)
Nu e ja hemma iaf.. ontont fortfarande. Men de löser sig nog. Skolsyster ville att ja skulle gå dit imorgon...:P Bajs bajs.

Jaja.. nu ska ni slippa höra mitt klagande. Blir iaf ingen träning imorgon, för ont för de.
Nu ska ja sova.. javet de e tidigt men ja mår inte bra:(
hoppas ni mår bra! Puss
FAAN förresten., ja glömde å säga att ja blev inlåst på Henkes toa.. å sen skrattade dom åt mig:( ERA BAJSAR!

Söndag - bajsdag

Ida vaknade ja runt typ halv nio eller så. Hade mest tråkigt, följde me mamma till stallet å gosade med älsklingskatterna. Var där nåra timmar. Sen hem och plugga. Sen ha tråkigt:P De e så dan har varit... kul va? :P Nä. Men djursjukhuset kom på tv xD De va skoj. De va ett litet föl me å de va sååå gulligt:)
Jaja.. ja har inte mkt att berätta om dagen..:P Imorgon e de skola igen (BAJS) å ja blir bajsnödig av å tänka på de.
Men ja ska dela med mig me en länk som ja tyckte var mysig/cool/rolig/häftig.:) Såå Klicka HÄÄR:D.
Nu ska ja surfa runt lite mer. Kanske kommer nått mer tips för er som har tråkigt upp här^^,

Puss


Smink - steg för steg

Hej! Nu e de dags! Något lite annorlunda, fast med lättanvända färger:) Hope u like it.



1. Till att börja med hade ja concealer på hela ögat ofcourse. Sedan tog ja en skugga som är lik min hud och satte den över hela ögat upp till ögonbrynet.



2. Okey i know, this looks crazy. Men ta en brun kajalpenna och rita samma form som jag, typ en ">".


3. Ta en hyffsat hård borste och sudda ut linjen. Ta sedan en mellanbrun och sätt den över linjen, och sudda in på den yttersta halvan av ögonlocket.

4. Sedan tog ja en mörkare brun och förstärkte där linjen var. Sudda in den med en aning. Om de har blivit mkt brunt på den innersta delen av ditt ögonlock kan du ta lite mer naturlig färg och sätta där.

5. Ta lite guldfärg och sätt i innersta vrån. Ja tog en vit kajal på min vattenlinje (om du har större ögon skulle en brun vara fin där ist). Sedan tog ja och gjorde en tunn linje me den bruna kajalen på både övre och undre fransraden. Ja tog också och gjorde en liten vinge längst ut, precis under ögonskuggan. Under vingen tog ja concealer för att få bort eventuell skugga där.

6. Sätt på mascara och rouge och du är klar!:)





Lördaag <3

Yees! It's a looovly lördag todaay:D HIHHII (ja jag är helt damp)..
Dagen började me att ja vaknade halv 11:O Av sms^^, Va typ helt död (vilket är ovanligt).
Sedan käka ja å fixade mig lite, sedan kom Martin förbi med jobb-bilen och sa hejhej. Han hade köpt biljett till Metallica ikväll.:( Ja vill också^^, Men de får bli nån annan gång (om dom ens kommer fler ggr:o) Iaf..
Sen drog ja å mor till Kista å handlade en massa. Käkade lunch där me. Det var skojjs:)
Efter de så blev de bråttom för vi hade gäster och ja skulle fixa mig till rep/gäster på bajskort tid. Helt otroligt att ja bara kom typ 20 min försent till repet.. men de gör inget:D
Iaf, sen va de rep:D Vi hade sååå kul:D Från ingenstans så fixade dom sicket i nya låten så den e klar nu:D (å ja, ja skriver att dom fixade de, för ja är inte musikalisk och kan inte skriva låtar:)) Sen så spelade vi alla låtar som vi ska köra på tävlingen som kommer upp snart! Debaser, Slussen den 21:a mellan 12 och 16;) Dåå jäklar! Då ser ni oss på scen (iaf 10 min...) Iaf, vi hade grymt kul, blev inspelningar på mobil osv, å mkt träna på att kunna dampa på scen (vilket ja har svårt me, men de gick typ bra ida:D) Å ja klarade att sjunga:D Å de va så bajskul så de finns inte:D Å sötaste Fiia hade köpt fika till oss <3 Så gulligt:D Så fikapaus blev de med kakor, kexs och cola:D MÖMS! Sen hade dom en kyl där så vi har nu ett kakförråd:D HIHI.

Sen åkte ja hem. Ni får tilloch med lite hemska egobilder idag, bara för att ja var kär i mina kläder. Nu har mamma och gästerna gått. Mamma kommer hem nån gång inatt:P Fest..:P
Men iaf.. Ja e grymt nöjd me dagen! Tack alla för att ni förgyller mitt liv:)
PUSS

Shopping:D

Heey:) Jepp ida var ja å mamma i Kista! Och snäll som hon är så lovade hon att köpa något till mig (råkade bli några ist..) för att ja har namnsdag idag (Camilla.. ja, mitt andranamn). Så snäll mor man kan ha:)
Iaf, detta var de som vi kom hem med (plus lite till.. men som ja inte har nån nytta av att visa på bloggen:P)





HIHIHI Okej ni ser inte så mkt.. Men ändå:D

Uppe i vänsta hörnet har vi ett svart linne från Ginatricot, 79 kr:D
Under den har vi en kjol från Gina, 149 kr:D
Till höger om den har vi ett till linne från Gina, 99kr:D
Över de har vi en liten väska (SÅÅ SÖT <3) från MQ 199 kr:)
Tillsist för att ha nått kul att läsa, Solo! 44.90kr:P Fick rouge med, två färger. Den va riktigt fin:)


Väskan igen;)


Sedan blev de en stoor kasse från hårsalongen (mammas grejer finns ej me här..) De blev shampoo och inpackning från loreal och en hårspray från Matrix (LÖVE matrix, alla deras saker äger.)

Shampoo å inpackning: 199 kr (specialpris)
Hårspray: 129 kr.


Å de va typ allt:D skojs var det:)

Fredag:)

Heey!
Började dagen med att åka till skolan me både Bert och Jennie:) Första lektionen var franska. Typ låssasprov..:P Gick väll okej..:P Efter de så hade ja matte. De va trist:P fattade inte avsnittet först så blev tvungen att få hjälp:( Å ja hatar å behöva få hjälp. Men iaf:P
Sen va de lunch:) De va en BAJSBAJSBAJSlång kö så vi köpte kycklingmacka ist. (Tycka synd om Bert som fastar, vilket betyder att han är vegan och kan inte äta NÅNTING!)
Sen så satte vi oss i musiksalen ett tag å lekte. Sen var de dags för engelska. Vi typ diskuterade.. ÅH juste:D Kia berättade roliga historier typ.. kommer inte ihåg dom men dom va roliga (speciellt den första då bara jag fattade poängen och garvade som en bajs å alla tittade å ja asgarvade å Kia ba: de e bra, en som fattar iaf, MVG:) sen när hon förklarade fattade alla... sega..:P)
 Sen efter de slutade vi:) Eftersom idrottsläraren va i london. Så ja å bert satte oss i musiksalen igen. Där vart de lite emo.. mitt fel:P Men jaja... Sen så gick vi ut och upptäckte att airhockyspelet som nyss kommit till skolan var ledigt:O Ja å bert blev självklart tvungna att spela:) Okej.. Bert vann... Men ja vann åtminstone poäng för å få "bollen" utanför staketet hela tiden:D Höll på å kasta den på Bert.. Nära att den kom på han xD Aggresivt värre:)
De fick oss båda att bli dampiga och de va riktigt jobbigt:O Svettiga gick vi därifrån för å käka i kista. De tog låång tid innan vi hittade nått som bert kunde äta men tillslut så;) Ja käkade cycklingwok me chiliolja å ris. Gött. Sen kom bert på att han kunde käka nötter, så vi köpte naturgodis (OH SHIT där gick 70 spänn åt...). Sen mötte vi henke och drog hem till henke. Sen kom också Dennis å Jojo. Vi repade lite, och klumpig som ja är så sprutar min cola över hela henkes matta.. (OCH mina byxor för den delen!) :(
Sen åkte ja hem, fick sällskap av bert. Nu sitter ja här å nästan somnar:( E trött som en gris. Så nu ska ja sova:) Hoppas ja inte glömt säga nått om dagen.. rolig va den iaf:)
Puss

Torsdag

Hej på er. Sitter här me tandborste i munnen.. ska se om ja orkar ha kvar den så länge ja skriver:)
Ida börja vi med engelska. Diskuterade bok osv. sen ensemble (nu måste ja spotta:( fan..) där vi spelade typ alltihop, dvs Its my life, Ung å kåt och bad touch. Sen fråga jörgen om nån av ja eller felicia ville sjunga nästa låt: lovefool. Men ja trodde nån i kören skulle sjunga... plus att ja har bestämt mig att ja inte kan/ska sjunga:P Men ja ville ändå.. för då får ja leka "fin"..:P ingen som fattar... :P Äh vi får se.
Efter de lunch. Blev kycklingmacka å cola. Sedan hade ja svenska. Där snackade vi om "språket" vilket var extremt tråkigt.:P Efter de så var de samhälle. Vi redovisade ida. Ja sa typ... lite iaf xD Nää inte direkt... stämplat ig? Säkert..
Å sen så åkte ja hem till martin:D Kändes som evigheter sen, fast de var i söndags vi träffades. Fick en present av honom xD Vet dock inte om ni får veta vad:D Sådeså^^, Vi såg film med, fredag den 13:e. Den va väll bra i guess:P Ja e dålig på å recensera filmer...:P
Men nu e ja trött... Ska sooova:) Puuusss

Onsdag

Hejsan hejsan.
Ida va de sovmorgon. Yey. Började med musik där vi typ började me vårt arbete.
Sen lunch. Vi gick till musiksalen å spelade lite och bestämde oss för att inte köra en viss låt... Men vi får se, kanske blir nått annat:) Sen stannade ja å bert länge å diskuterade möjliga låtar.
Sen så gick ja å käka fil. Sen va de matte. BOOOOOOORRRIIIING. Kom in på ett jävligt lätt kapitel.. sen blev ja trött så ja gjorde typ 15 tal på 80 min.. å de va lätta tal.. ja e sämst.
Sen så va de sluut. Så skönt att inte ha spanska. Åkte hem å käkade en massa onyttigt:)
nu sitter ja här.. ska plugga snart.
Blir ingen träning för Lars är tydligen fortfarande borta:(

Ha d bra. Puss

Skola

Hey på er. Ledsen att ja inte skrev igår, glömde helt bort de:(
Igår hände väll inget spec iaf, förutom donken och rep:) Så efter skolan åkte ja till bert å där försökte vi typ.. fixa låten. Vet inte hur de gick, ja va typ helt off, men de e ju inte ja som e musikgeni så ja hade inte så mkt att göra^^,
Iaf..
Nu sitter ja här i datasalen i skolan. Trött. Har musik nu och vi ska göra ett arbete om en artist, genre eller band. Och.. ja valde *trumvirvel* elton john. Får bli så för de blir lätt att skriva om. Å han gör grym musik. Men ja orkar inte skriva mer om d nu..
Snart e d lunch me.. har inget att göra.. eller jo ja borde fixa mitt arbete men gör de hellre hemma. 
De e typ fiskpinnar ida:(
Okej javet ja snackar om onödiga saker... mer om dagen sen ikväll!
Puss

Nyköpt!

Hej. Nu e ja tillbaka. Och shoppat har ja gjort!! :D
Blev en mascara, puder och ett par skor xD
Javet att ja sa att ja inte skulle köpa smink annat än mascara denna månad... men de va faktiskt mamma som köpte:D Fast ja tror ja får betala lite sen... Men ändå:D
Sen blev de skor me:O Helt sjukt, ja hittar aldrig skor! Men domhär tyckte ja bara va mysiga:)
Mascara Clinique lash power - Kicks 205 kr
Make up store loose powder - Kicks 235 kr
Skor - Eurosko 199 kr.
Okej javet... ja köpte en dyr mascara.. men ja ville prova den, har hört mkt bra om den och ja ville testa. E så trött på min som bara faller ner å lämnar svarta märken på mig.
Skorna kommer från Eurosko.. nån ny butik som öppnat ist för Wedins i Kista. Ja tyckte de fanns några riktigt bra saker där! Billigt va de me:D Då e ja glad:):):) Så dom blire till våren;) Eller ja... när snön e borta:D
Imorgon blire å testa nya sminket:) Skriver imorgon va ja tkr om dom.
Ja e gla iaf:D
Å förresten... ja blev skitsur när ja skulle åka hem... Hade en tia och ville köpa en cola i automaten, så ja stoppar i den å den kommer tillbaka flera gånger. Efter typ 10:e gången ja stoppar i den så ser ja att de står att de e slut..:'( Ja va arg då.. men sen blev ja glad igen^^ Har iof cola hemma.. men vi har äcklig wannabe cola.. den e ej god... mina föräldrar vägrar köpa normal :'(:'( BAJS
Hejdå.

Sminktips - lösögonfransar

Hey! Ja ska ge er mina bästa tips på hur du fixar fransar på bästa sätt!!


1. Se till att du köper ett par fransar som är hyffsat bra kvalité på, du vill ju att de ska hålla ett par gånger.

2. Innan du sätter lim på å sånt så se till att de passar dina ögon! De är jätteviktigt, annars ser de bara sjukt ut, och de kommer kännas sjukt med. För att kolla detta gör du såhär: Sätt fransarna där de ska vara (UTAN LIM) med inersta delen där den ska va. Om de sticker ut längt ut på ögat, så tar du en sax och klipper av så mycket som de sticker ut. Klart:)

3. Nu ska du böja dina fransar en aning. Detta hjälper dom att följa din form på ögonlocken. Ta bara tag i varje ände på fransen och böj fram å tillbaka. 

4. Nu är de dags för lim. Först och främst vill ja rekomendera att ni inte använder de lim som medföljer fransarna. De är dåligt lim. Använd bara detta i nödfall. Ett lim som ja istället rekomenderar är bland de bästa limmet i hela världen för fransar. De heter DUO eyelash adhesive clear-white. Detta finns att köpa på Kicks, brukar finnas bland lösögonfransarna. Det är superbra, vattentätt och håller hela dagen!!
Iaf, nu ska du sätta limmet på fransen. Du kan göra lite som du känner för, men ja föredrar att inte ta limmet direkt från tuben och sätta på, med tanke på att de ofta blir kladdigt då. Jag tar ist änden av min ögonbrynsplockare (eller pincett) och lägger dit en klick, sedan kör ja fransen igenom klicken så de blir jämt me lim. På fransen ska du inte ha alltför mkt, de ska bara va täckt me lite vitt. Satsa på att ha liite mer i kanterna på fransarna, då de oftast är dom som lossnar. Sedan kommer en viktig sak, som många inte vet om! Vänta i 30 sekunder på att limmet ska bli kladdigt. De ska inte bli helt genomskinligt, men den vita färgen bör avta smått och de ska vara lite halft kladdigt innan du sätter på dom. Det är superviktigt! om du inte gör de kommer de bara glida runt å inte få nått fäste.

5. Nu ska du placera fransarna! De är de absolut svåraste.. (såklart). Du kan ta med dina fingrar, men ja brukar ta pincett för att få så bra kontroll som möjligt. Börja med att ta fransarna i mitten med pincetten. Placera dom sedan försiktigt i mitten av ditt ögonlock (allra längst ner, precis vid roten av dina riktiga fransar). Se till att de sitter i mitten och stannar där. Ta sedan den yttre kanten och placera den rätt. Å sist den inre kanten. Här måste du arbeta hyfsat snabbt för att inte limmet ska torka helt. För mig brukar de ta kanske 45 sek och placera dom.

6. Se till att de sitter!! Ja brukar ta mitt finger å pressa längst hela raden när ja har placerat dom. Låt dom torka ordentligt! De tar högst 2 min. Sedan brukar ja (detta behöver du ej göra) böja mina fransar med ögonfransböjare så att mina riktiga fransar och fakiesarna binder ihop sig med varran. Sedan tar ja mascara längst ner (där mina vanliga fransar är) för att de ska se naturligt ut, å inte ens riktiga ska spreta ut åt alla håll.


Mycket info, javet! Men de är sånt du behöver veta om du nån gång vill använda lösögonfransar.
Nu ska ja iväg till Kicks xD

Måndag

Hejsan. Ida var en bajsdag. Men de finns lite hopp iaf.

Dagen började med spanska (nej ja skyndade mig inte, tog allt långsamt, men ändå kom ja i tid:() å de va bara bajsbajs. Sedan så va de svenska. De va bra faktiskt för vi fick läsa hela lektionen. Tro det eller ej, men ja gillar boken ja fick av honom (även fast den e gammal som gatan och luktar som bajs). Ja tog inte ens rast på svenskan för att ja va så inne i boken (å de e ändå typ tredje kapitlet...)
Sen så var de historia. Innan de köpte ja en yoggi för ja va så fuckat hungrig. Sen lunch. Va typ blodpudding ida, å ja e såååååå allergisk mot de!! De e SÅ äckligt. så de blev kycklingmacka å cola. Vi satt i musiksalen å käkade. Där stod en flygel helt plötsligt... den va inte vacker och den lät inte vackert heller... men de e ändå kul:D För de e helt annat å spela på flygel:)
Sen sjöng bert för mig eftersom han så gärna ville. Han skickade sms om att han ville sjunga, å då tyckte ja han borde ställa sig mitt i ljushallen å sjunga. Men han ville inte:(
Iaf... han körde sin nya låt å ja lyssnade noga. Kan bli riktigt bra tror ja:)
Sen en halv historia igen (ja vi kom lite försent... musikens fel:)) å vi satt i datasalen å gjorde ingenting.
Efter de så... skulle ja haft samhälle eg. Men... ja hade inte de:P Vet inte om ja vågar skriva här... man vet ju aldrig vem som läser ens blogg.... men egentligen... varför ska ja dölja de?
Ja hade möte. Möte med bitr. rektor, mentor Kia, kuratorn och mamma. De handlade om mest hur de går för mig å så... har kommit efter mkt när ja har vart sjuk å sånt. De har blivit en ond cirkel. I början tyckte ja bara de va jobbigt. Men sen så kunde ja inte hålla mig längre... började grina.:P Och ja, de va därför ja va röd som en tomat när ja kom tillbaka för er som undrade. Men..:P Sen till slutet kunde ja lugna mig hyffsat iaf. Vi kom fram till att ja inte ska läsa spanska i år, utan börja på nytt å läsa i 2an å 3an ist. Ja kan svära på att ja va nära å få panikångest där inne... å de e inte kul. Som vissa kanske vet har ja haft problem me de förr å ja är skiträdd för att de ska komma tillbaka, för de e typ de hemskaste som finns. Iaf... de slutade lyckligt. Å ja e glad att ja har Kia som mentor å ingen annan, hon kramade om mig efteråt och försäkrade mig om att de skulle gå bra, och att fler har valt samma väg som ja.
Och en till sak som ja glömde, ska gå extra stöd på tisdagar nu, så räkna inte me att ni får se mig efter skolan. Blir en jäkla massa plugg nu. Ska göra så gott ja kan.
Så nu vet ni allt.. gud va ja har öppnat mig för min blogg.. Jaja hellre skriva de å att folk ser än att gå å bära de å ljuga när folk frågar en..
Ja måste bara säga: stooooort tack till Bert å Jennie som alltid gör en på bättre humör och stöttar! Betyder extremt mkt för mig!:) <3
Sen så åkte ja hem med mamma. Köpte godis me som ja har tjockat mig me, å nu e ja rätt glad:) Mamma lovade att vi skulle åka till Kista c å shoppa efter middagen(alltid de bästa när man vart ledsen).

Jaja... dehär inlägget har vart alldeles för personligt å ja e lite rädd nu... men.. skönt å skriva av sig iaf.
PUSS på er mina vänner! Ni finns alla i mitt hjärta:) <3


Söndag

Hej på er.
Idag vaknade ja vid.. hm... typ 10 halv 11 tror ja?:S Kommer inte ihåg... men nånstans där. Sen var de bara å göra sig i ordning och åka till Martin. Där såg vi på film å käka choklad.
Sedan åkte ja till vällingby och tittade runt lite. Hittade allt möjligt, från smink, till kläder, solglasögon och skor. Men köpte ja nått? nej. Vet inte va de e me mig.. kan aldrig köpa nått när ja e ensam.. måste liksom ha nåns godkännande:P
En sak fick ja me mig hem iaf!:D En (gratis) makeupstore-tidning. Massor me fina bilder och inpiration. Tips finns de här med! Rekomenderar den absolut. Står massa bra saker i den! Och snacka om att de finns mycke ja vill återskapa här i. Så otroligt grymma foton. GE MIG FOLK ATT SMINKA NU! och ge mig smink för den delen med..:P
Jaja:P grym tidning iaf, kommer göra mkt av de som finns här, fast kanske tona ner de lite eftersom de mesta är ganska överdrivet smink (men de e snyggt me:D)
Jaja slutsnackat om smink.
Sen kom ja hem iaf (mamma hämtade) och käkade god mat. Nu har ja mest söndagsångest... För er som inte vet va de e, tur för er:P Och... de e synd om dig om du inte vet... man hör ju liksom på namnet?.. Iaf. Ja brukar inte ha de. Men har haft de hela dagen (och som ja skrev) lite igår me:P
Ja vill så gärna bara ut å göra nånting. Ja vill jobba, jobba me nått ja tkr e kul. Typ smink. Har tittat på en del jobb å de lockar mig som fan. Men samtidigt behöver man utbildning å de suger:P
Okej.. nu börja ja snacka om smink igen:P sorry...
men.. ja har inget annat å snacka om så..:P Gå å ta tidningen från makeupstore!! Den äger.. om du nu får insperation från foton. Annars finns de massa bra tips på typ varje sida (står inte hur många sidor, men den e typ 1 cm tjock, säkert runt 70 sidor) såå gå å ta den! de e ju gratis:)
Jaja.. hejdå

RSS 2.0