Makeup:O

haha nu ska ni få lite bilder på gårdagens smink:D Kan berätta snabbt hur ja gjorde också men det var en väldigt enkel sminkning egentligen.


Började med en primer - i detta fall concealer. Sen tog jag en ljus brun på en fluffig borste och satte i globlinjen och upp ganska högt mot ögonbrynet. Tog sedan en mörkbrun på en mindre hård rund borste och satte den precis i globlinjen och blandade försiktigt upp.
Sedan tog jag en platt hård borste och packade på en chanpagnefärg med skimmer i inre och yttre delen av ögonlocket. I den biten som var kvar av ögonlocket placerade jag en ljusare vit/champagne-aktig färg med skimmer. Samma färg placerade jag i inre ögonvrån. Drog en vit kajal på vattenlinjen. Sedan den ljusbruna färgen under hela ögat, och den mörkbruna lite längst ut.
Sedan drog ja på en flytande eyeliner över ögat och även en jääättesmal bit under precis där fransrötterna är. Satte på ett tunt lager mascara och satte sedan på lösögonfransar:) När limmet torkat tog jag lite till mascara för att få dom naturliga fransarna att blanda sig med dom lösa. Under ögonbrynet tog jag en hudfärgad skugga och satte. Precis under brynet satte ja även samma färg som i ögonvrån. Fyllde i ögonbrynen.
Sen va de klart!:D

Crazy dude.

Pheeewww äntligen hemma från en lång, halvjobbig dag! Perfekt slut på den fick vi iaf:D
Pallar inte berätta allt om dagen... vafan skriver ja inlägg för?...
Okej då..
Ja gick på svenskan på morgonen, sen va Jörgen sjuk så min dag blev förstörd:( haha nej men de va trist så ja va me bajs och några från ensemblen i musiksalen, men dom tittade på film och den va inte rolig så ja å bajs gick. Sen bajsade ja på dom och drog till Martin, var där lite för länge så ja missa latinen (fine for me..) plus att ja va så jefla stressad och typ orolig (har vart hela dagen!!) så ja pallade inte.
Sen hem, käka sen dra iväg nånstans (de e hemligt för de e bara så..).
Och imorgon skulle ja egentligen till gynekologen (!) och kolla så de inte är endromytrios (lr vafan de heter) som ja har me magen, men sen frågade ja morsan om de va en kille som skulle göra de, hon ringde och frågade och självklart va de en kille! Ja ba: NO WAAY DUDE! Vill inte direkt klä av mig naken å låta en random snubbe rota där nere.... ew.... nejtack. Så nu måste vi vänta till den 25 februari för de va den tidigaste tiden som en kvinna kunde. Lol, alla tar kvinnorna märker man:P Haha! De sjuka är att Stefan blev typ sur... men de finns inte att ja låter en kille undersöka mig.. NO WAY IN HEEEEELLLL! Så Stefan gick runt å va sur hela dagen (as usual?) och morsan försökte övertala mig (för att se bra ut inför stefan?.. as usual) men nehee! Så vi bokade iaf den 25:e:)
Snacka om att ja e personlig me bloggen xD Berättar om mina undersökningar å skit:P whatever i dont give a shit:P
Har iaf fått veta va dom ska göra nästa onsdag på mig! Dom ska ge mig bedövning i svalget (!) och kanske lugnande (Ja ska LUGNT be om lugnande..) å sen ska dom stoppa ner en slang i min mun och ner i magen och kolla runt där, sen ska dom ner i tarmarna (!) och kolla runt där och ta "vävnadsprov".. säger mig inte ett skit, ja e bara rädd för hur de kommer kännas:(

jaja enough about me! Kanske lägger in nå sminkbilder på lördag:D Får se om ja pallar/hinner:)
PUSS

Problems solved

Yes! Ja vet va ja ska göra (handlar om inlägget under) så ja e räddad:) Problemet e nu bara attfå ihop allt..

What to do?!

Hey! ja står inför ett viktigt val just nu! Okej de e inte så viktigt.. de handlar bara om pengar:P
Iaf, BAJS DU FÅR INTE LÄSA DEHÄR nu.. eller nja de spelar ingen roll egentligen:P Men gör ite de:D

Iaf.. ja har kommit på den bästa presenten som ja kan ge bajs på hans 18årsdag, MEN! Den är ganska dyr och ja behöver folk som hjälper mig betala. ja har hittat folk, men dom kan inte ge så mycket pengar som de behövs, inte i närheten och ja vill verkligen ge bajs denhär presenten! Så frågan är nu, ska jag betala hälften av presenten själv och låta alla andra betala mkt mindre, eller ska jag helt enkelt skita i de å köpa nåt billigt?!
Ja tror ja kommer gå på alternativ ett för ja vill fortfarande att han ska få denna present, för den e AWSOME! ja vill ha den... och NEJ de e inte smink:D
Ja kan inte avslöja de här för bajs läser säkert ändå... men ja ska försöka få lite fler folk.. eller inte.. vi får se:( de e såå svååårt.
Iaf:P whatever!
Va tkr ni ja ska göra?!
Puss

Sickness insideout.

Har ni märkt att alla mina senaste titlar har vart på engelska?:P Vet inte varför^^,

Iaf.. Ja e hemma idag, tjohoo.. not:P Håller på å fajtas med både magont och huvudvärk, och ja mår inte så jefla bra innuti idag heller.. Vilket gör saken bara värre:P
Sitter nu och funderar på om ja ska göra en depptext som ja gärna skulle göra.. men för er skull skippar ja de:P snällt va?:)

Hmm så va ska man skriva?. Sitter här och kollar på mina två 500-lappar. Dom e så behövda just nu! Får se va som händer me dom..
JO ja vet va ja ska berätta! Min mobil har gått sönder! YAAAY ja kanske får en ny då eller?^^ i hope so! Iaf, en knapp har lossnat så för att trycka på "ring" knappen måste ja ha typ en vass nagel eller nått litet:P Så förhoppningsvis kan vi köpa en ny nu.. vill verkligen ha en ny:P Ska kolla va som finns och sen bee snällt till mamma:D

Iaf.. nu ska ja sluta! Vet ni nån bra mobil så säg till för ja vill ha en nyy:D
Jaja nu ska ja sova igen så magen blir glad:P
Puss!

Sundays are asholes.

.. mhm! Även fast man är ledig så är alltid söndagar dom mest ångestfyllda dagarna... dont ask why:P
Min helg har varit lite halft bajsig halft okej..:P
I fredags "repade" vi... (satt tillslut och kollade på läskiga saker på youtube) och fick maaassor gjort.. not.
haha^^, men de va kul iaf:P
Igår så åkte ja hem till Martin och spenderade dagen där.
Å idag har ja bajsat.. Jobbig dag :'(
Var i stallet först och skulle mocka i hagen och ingen hade gjort de igår så ja fick ta arbete för två dagar = ONT i ryggen och jefligt trött. Var bara allmänt irriterad på folk i stallet som inte tar ansvar, ja som e typ yngst bör inte ta mest ansvar, eller?!
Sen så blev ja "tvungen" att åka till farsan.. han vill ju aldrig se mig så ja blev ju tvungen att ta tillfället i akt och komma när han för en gång skull ringde mig. Åkte me morsan.. ja kalla mig fegis om ni vill de men ja åker fan inte dit själv.. Konsekvenserna av att åka dit blev: RÖKLUKT på kläderna (han röker självklart inne i huset), hund slickade på mina kläder och överallt för den delen... = blä, ångest ja vet inte hur länge de sitter i men när man vart hos farsan har man alltid ångest och ilska!
Ja de är väll typ konsekvenserna.. de ända positiva var att ja fick julklapp/födelsedagspresent av både farmor och farsan = 1000 kr rikare.

Efter de åkte ja hem och somnade:( Har sån jefla huvudvärk just nu.. borde inte sitta här ffs! Men ja fick lust att skriva :(
Ja vet inte va ja ska göra nu.. bajsar lite grann på hur ja mår både psykiskt och fysiskt.. och faan för dom jefla övningarna vi gjorde på idrotten i fredags! Nu har ja både träningsvärk och annan värk i magen! :@ PAAIIIN!! Och magen har blivit lite värre över helgen (did i do something wrong?;O) BTW! när ja ändå snackar om magen så ska ja få veta om de e glutenskit eller inte nästnästa onsdag:) Dom tog en jefla tid på sig att kalla mig, och att få vänta så länge e inte kul men ja e väl inte så viktig i guess:P
Läskigt bara att dom ska typ ner å göra nått bland mina tarmar.. typ ta prover eller va dom nu gör:( Dom kommer typ gå ner me slang i min mun = BLÄ!!:'(

Nu ska ja sluta sitta vid datan = more headache = noot good...
Cya...


SOVMORGON IS THE SHIT!

Hey!:) Ja kommer från och med idag ha sovmorgon på onsdagar fram till 12.40:D Så jefla nice!
Nu kanske ni undrar varför ja e uppe å skriver inlägg kl 9 på morgonen, men de e för att ja har lite läxor att göra så ja släpade mig upp:) Eller inte.. ja e rätt morgonpigg så de va inga problem.

Ville bara säga de så ni skulle bli avis xD Nu ska ja ta en dusch och sen ska ja plugga och så:)
Puss!

New years and alot more..

Naaaaw de finns fortfarande folk som läser även fast ja aldrig skriver:P va gulligt^^
Iaf.. nu får ni smink/hårbilder or whatever på hur ja såg ut på nyår. Pallar inte lägga in foton på släkten, antar att ni inte bryr er:D

 
Lösögonfransar yaaay. Syns inte så mkt på bilderna men wtf.:P Hade en jefla massa glitter på ögonen med men de plockade inte kameran upp:P jaja..



Anyways. Så va har hänt efter nyår?
Njao inte så mycket förutom att jag har varit sjuk bra mycket (som ni kanske märkt). Har gått till vårdcentral två gånger under denna tid:P Iaf sist så hittade han någon som kan vara orsaken till denna hemska magsmärta jag har. Jag KANSKE är glutenintolerant:P Ska typ göra tester nästa vecka. De e läskigt för ja får inte äta nått nu:( jefla gluten.
I varje fall, annars har ja vart en del med bandet å vi har gjort nya låtar å de e såå skoj:D
Annars har ja inte gjort mkt... tråkigt värre:P
Hoppas ni har de bra iaf. Ska försöka skriva mer i promise:D
PUSS


Long time no see!!

Hey! Jahapp inget har man skrivit sen jul!! Ja har hållt på me massa annat:P
Tänkte iaf ge er lite bilder från julafton! Nyår kommer senare, har inte ens satt in dom bilderna i datan än:P

Min julafton var bra iaf, fick mestadels småsaker, kläder, smycken, underkläder å sånt xD
Eftersom en bild säger mer än 1000 ord så får ni istället se en massa bilder från vår julafton ist för att ja ska sitta å förklara:P
Enjoy!


Sen bytte vi hus till kusinernas :) <3



Sen fortsatte galenheter och skratt när vi började kolla på EXTREMT gamla videor från när vi kusiner var små osv:) Jag var typ efterbliven, Niklas sprang runt och bajsade å kunde inte prata, och Cecilia ville mest ha uppmärksamhet:) De blev många skratt. Stefan sjöng, mamma dansade ja ni vet sånt pinsamt å alla garvade ihjäl sig. Tyvärr orkade ja inte ta bilder då för ja hade tagit runt 200 bilder redan så ja va trött på de:P

Jaja hoppas ni hade de lika bra iaf! Mer info om nyår kommer nån annan dag:P
Puss


RSS 2.0