Äckeldag

Jupp thats what it is...
Startade med latin, som man aldrig blir klok på. Halva lektionen gick åt att hitta datasal och resten gick åt att göra nån lista om vilka ord från svenskan som härstammade från latin å va de betydde blablabla koppling mellan dom..
Skitkul, tror fan Anthony gav mig huvudvärken.
Men de blev ju inte bättre för de, sen va de ensemble. De va mest jobbigt för Jörgen va självklart sjuk å ja tröttnade på allt och alla efter att jag verkligen bajsat på min röst som låter falskt hela tiden. Sen bajsade jag, men tillslut så började vi med smooth criminal och då blev allt som vanligt igen (typ..) men ja bajsade ändå.
Och huvudvärken blev inte bättre å ja pallade inte me nånting så ja gick hem..

Hemma så åt ja mat å sen sov skitlänge.. de va skönt för huvudet. Men just nu mår ja ännu sämre vilket inte är skoj.. hatar denna dag de e en riktig bajsdag, har knappt hittat nått positivt med denna dag.
Vet att ja har lovat mig själv (och andra) att inte va emo men ja pallar fan inte när dagar som denna dyker upp. Och imorgon lär väll inte bli så kul heller. Har så jävla mkt å göra imorgon så ja kommer bajsa på allt.
Men vi får se... de avgör morgondagen..
Nu vet ni iaf hur pissig ja känner mig, men ni bryr er väll inte ändå:P
Så puss å bajs på er.

Månda

Hey! Blir kort inlägg för ja måste sova.
Hade spanska, matte, svenskaprov och halv psykologi lektion idag, sen vare fotografering som ja helt glömt så ja såg hemsk ut:(
Iaf.. sen hem, kollat på idol nu å nu ska ja sova..
Puss:)

Bajselibajs

Hej på er! Slut på helgen nu.. :'(
Ida var ja iaf hos Martin en stund, sen har ja bara tagit de lugnt å så, ska kolla igenom lite svenska snart till imorgon, har prov då.
Ja tror ja har börjat bli senil också.. igår när ja åkte buss hem så va de så mörkt ute så man såg inte ett skit.. Vilket ledde till att ja totalt gjorde bort mig. Som ni kanske vet ser alla hus lika dana ut där ja bor och när man kommer me bussen utanför så är de ända som skiljer garagen från varandra färgen, men nu va de så mörkt så ja kunde inte se när de röda (sista) garaget kom. Ja ställer mig upp och förtvivlat tror jag att bussen har åkt förbi min gata... så ja ropar "hallå?" sekunderna efteråt inser ja att bussen var många meter ifrån min gata och att ja förgäves ropat och skämmt ut mig:P Wellwell...
Sånt händer xD
För övrigt så vill ja gärna ha tips på nån frisör, är alltid lika missnöjd me alla som ja provat (tar en ny varje gång typ) och ja e trött på de nu, vill vara nöjd för en gångs skull:( Men samtidigt får de inte kosta för mkt för ja e fattig. Just nu är mitt hår ett fågelbo... Mina toppar är såååå slitna och hela håret e helt bajs eftersom ja har lekt lite väl mycket med hårspray+tupering och massa sånt som skadar en del:P (Ojoj säger ja bara, snacka om att gårdagens frisyr var något man inte bör göra ofta... mycket hårspray och tupering till max! Kolla sminkbloggen för att se hur ja gjorde). Så nu har ja bestämt att de inte blir nått sånt på ett tag, även fast ja diggar sånna lookar asmkt, men att göra dom en gång i veckan är skadligt. Ja ska försöka vila håret typ två månader från sånna lookar som sliter på håret.. blir mest naturligt nu. Får se om ja klarar det xD

Men nu ska ja sluta snacka om hår... tipsa mig gärna om en bra frisör!
Nu blire lite facebook, sen svenska å sen lägga sig:)
Puss!

Lördag

Hey!
Ida vaknade jag runt 9 och bestämde mig för att gå upp.. Käkade frukost å fixade mig lite, sen drog jag och morsan till Stinsen xD xD
Där shoppade vi loss som galningar xD Bland annat detta:
Vita converse - YAY
Mörka jeansleggings
Två t-shirtar (wiiie 50 kr styck på gina)
En oooversized kofta xD
Vitt linne (för att ha under skjortan på lucia..)
Ansiktskräm
Hårspännen, hårnålar
Jupp de va typ de:D Å de va så skoj.
Inget smink alls blev det, men de behöver ja ju egentligen inte xD Har ju redan en del:)
Gå till sminkbloggen för att se hur ja gjorde både hår och smink xD

Snart ska ja käka lite mat å sen dra iväg å repa! De va länge sen:D
De ska bli skoj, vi ska ha "audition" för en potenciell(stavas de så?) trummis:)

Wellwell nu ska ja käka:D Fläskfilebajs och potatisgratäng <3 å MASSOR av fettig beasås:D
Bajselibajs:)


Friday:D

Hejsan hoppsan!
Dagen började otroligt fint på tåget. Jag och Bert satt och snackade om att vi måste köpa frukost för att klara att jogga. Å samtidigt sitter en kille bredvid mig å äter en typ macka och en yoggi yalla. Så ska han va "rolig" och bjuda oss på hans frukost så han frågar: "vill ni ha?" och sträcker fram mackan. Samtidigt som han gör det så spiller han halva hans yoggi på mitt ben... Behöver ja ens säga mer? Gick runt me vita brallor om ni inte märkte de..:P Iaf.. de va inte mysigt:P Men han va så snäll å sa förlåt så många gånger. De va så synd om honom för han skämdes....
Annars började dagen med franska. Höll på me beskrivning av kläder å utseende osv.
Sen idrott! Jogga runt råstasjön.. för mig som inte har tränat på mer än en månad så va de ett helvete:P Har ju liksom varit sjuk så jävla mkt.
Men ja klarade mig runt iaf, utan en enda paus:)
Sen mat, nachos med köttfärssås.
Sen så satt vi en stund i musiksalen och sen hade ja matte.
Efter de så gick ja å jennie in i musiksalen igen å väntade på bajs som skrev prov.
Sen lekte vi lite, titta på idol och skrev om en hemlig sak:D Eller ja vet inte om de e hemligt.. men ja pallar iaf inte förklara för er xD Moaahhaha.
Sen hem, byta om snabbt å dra till stallet. De va så sköj att rida ida, fartfyllt och härligt:)
Ja skriver sen hela tiden:D Men jaja:P Sen höll ja på i stallet, kom hem 7, käkade å titta på idol:)
Nu har ja bara gjort random saker ute på nätet^^
Ska göra något hemligt nu xD Moahhaa ja e hemlighetsfull xD
Puss på er:D

Weekend soon:D

Hej!:D Ikväll har ja bara gått runt å trott att de e fredag idag:) Men de e inte de.. :( Iaf ja har inte haft NÅGOT att plugga idag så de känns lyxigt;)
Som ja sa i tidigare inlägg har ja haft svenska å ensemble idag. Men ja har även haft latin:D
Och bara för att ja äger så sa läraren självklart att jag är ett geni xD YEAH!:D (notera att det var Anthony som sa det.. killen som ja hoppade av ena kursen från förra året och fick ig i den andra..)
Tror dock inte ni vill höra förklaringen till varför jag är ett geni för tydligen så blir alla så uttråkade av den, TACK Stefan för att du TOTAL avbröt mig under berättelsen om varför jag är ett geni! "Ät din mat innan den blir kall!" Fuck:P Assnällt av dig:P
Iaf... xD
Ja har mest gjort ingenting idag, funderat ut vad som gäller för halloween och hur ja ska sminka mig (årets höjdpunkt). Tittat på Idol har ja självklart gjort oxå:D

Jaja.. ja vill bara säga att ja har fått en massa läsare till sminkbloggen så ja tvingar er att oxå gå in där:D
Och förresten här får ni en "fjortis-egobild" också:D

SOV GOTT:D
PUSS

FNÖ

Hej på er. :( Ni vet vad detta betyder va? Inlägg vid 1... HÅLTIMME :P

Men de e lugnt ida har ja bara tre timmar å en kvart ;)
Iaf ida började vi med svenska där ja redovisade (bajs på de..) sen bajsade alla tillsammans;)
Sen hade vi ensemble och började med Bad igen.. den e.... svår:P Å ida sjöng ja så grymt pipigt å FULT! Jefla förkyldning... Iaf.. Sen fortsatte vi med Man in the mirror (wie ägg igen:))
Sen så hände något underbart :D

DOOOONNNNNKKKKEEEENNNNNNN!:D:D:D:D:D:D

Och de va hemskt för en man raggade på mig i bussen dit å sen gick han runt i centrum å då sa han "hej igen" :( Jennie sa att han gjorde tecken för att ja skulle sitta bredvid honom på bussen men ja märkte inte... xD Vilket va bra::D

Iaf.. sen så såg vi en kille med smink i skolan, de va otroligt vackert.
Men nu ska ja plugga LATIN!:O :( Råkade glömma boken i skåpet igår:) Men de gör inget för nu har ja iaf nått att göra:D

PUSS!

You know i'm bad, i'm bad!

Halloj!
Idag var en onödig dag.. fast ändå inte:P Började dagen med psykologiprov. De kändes helt ok, borde gå helt ok också:P
Sedan hade jag exakt 4 timmar och 50 min rast.. KUL!... eller inte:P men ja åkte till min älskling å käkade där å tog de lugnt bara. Sedan åkte ja tillbax å hade spanska.
De va roligt för ja å Natalie va dukiga och lärde oss alla ord som dom andra lärt sig förra gången å sen så ägde vi:D "Eso es una silla" :D Wie:)
Så de va skoj.. sen hem å plugga lite å nu har ja precis kollat klart på idol och målat naglarna;)
Nu ska ja duscha å sen typ ta de lugnt och sova, är trött som faan:P

Puss mina soetnowsar:)


Bajsbok

Hej! Förlåt att ja inte skrivit nått men ja har inte mått sådär superbra:P Plus att ja har haft virus!
Nu e ja tillbax iaf.
Ida hade vi först latin. Anthony är ju bara dum i huvudet.. tack vare mig så var han borta 30 min av lektionen:) För han e dum å glömmer å ge mig en bok så han fick kopiera halva boken åt mig:)
Sen så va de ensemble. Vi fick LOGGBÖCKER:I Bajs på honom. Men de e bra, men tar tid som e tråkigt.
I övrigt så "gjorde vi klart" Man in the mirror typ. Sen började vi på Bad som nu är klart att ja ska sjunga:D Å vi provade den ida å de gick asbra å ja älskar den:D:D Fast somsakt de e dedär me attityden sen men ja måste fixa de! :D Blev så glad. Klarade tonarten fint också så alla blev glada:)
Sen rast. Vi började med att äta i skolan men sen stack vi till donken å käkade. ^^
Sen engelska. Hade seminars om boken som vi läser, de gick bra. Detta betyder också att ja har håltimme mellan 09.25 och 14.15 imorgon - KUL! NOT!!!!!!!!!
Jaja.. sen hade vi franska. Vettefan hur man stavar franskalärarens namn men han skrattade åt folk när dom sa fel:D De va ssåå kul:D HAHAH xD Sen kom han å snacka me mej å bajs om att vi spelar i band osv å han gör tydligen oxå det så de va kul, alltid lika skoj att prata musik me folk:)
Sen hem:D Nu tittar ja på idol å pluggar:)

Puss

Lördag:D <3

Hej på er!! Ja e lite bättre idag tror ja:P
Bara så ni vet har ja inte gjort nått idag men ikväll går ja på martins mammas 50 årsfest.
Sedan sover ja hos martin.
Så.. ja har inte mkt mer att skriva..
Nu ska ja slå in presenter och så^^ Bye!

Sjuk igen!?

Hej på er. Jag har äran att berätta för er att jag är sjuk igen, typ nytt skit på gång. Stannade hemma från skolan idag. Igårkväll började ja känna att ja hade otroligt ont i magen och mådde bara otroligt dåligt. Sedan när ja vaknade sa ja till mamma att ja fixar inte att gå till skolan.. Sedan när ja vaknar igen å käkar frukost så känns det okej, ända tills morsan ringer å säger att ja ska sätta på en tvättmaskin. Ja går upp från sängen å in till toan å känner bara hur ja måste spy. Så ja lägger på skitsnabbt å spyr upp allt  i magen... vilket var myycket.. med tanke på att ja åt två skålar med flingor och mjölk innan.. Så de vart typ fem omgångar med spya...
Sen så låg ja bara i sängen hela dagen. Har inte orkat göra mycket alls.
Men nu har ja käkat middag och de känns ganska bra, tror de får stanna i magen:)
Blir ensam ikväll för morsan å stefan åker till landet. Så de blir väll att titta på Idol å sen ta de lugnt å lägga sig tidigt.
Hoppas ja blir frisk till imorgon så ja kan gå på martins mammas 50-års fest.
Puss på er!
Kolla in makeherup.blogg.se oxå:)


Fitthosta!

Hej.. Ja. Ida börja vi me svenska.. pratade om manus:P Sen ensemble där vi försökte komma nån vart... ja spelar ägg så ja har de lätt... men iaf... De låter... som de gör:P Palla bry sig ens.
Iaf.. Sen bajsade ja på allt å hämtade en lapp som handla om att man går hem mitt i dagen osv, för skolsyster va inte där. Så ja gick hem:P Men innan dess så donkade ja jennie å bert. De va gott. Nu sitter ja här å hostar som aldrig förr!:( De e jobbigt.
Men ja har en sak att berätta eftersom ja inte hann skriva mer blogginlägg igår så får ni historian idag:D

iaf.. igår så va ja å morsan ute å red (wie ja red i westernsadeln = cowboysadel xD) å träffade på två tjejer. Dom va typ finklädda, eller hyfsat iaf me leggings å nivet.. inte direkt "ut-å-gå-kläder", å så frågade dom oss ba: Ursäkta vet ni var Säby gård ligger? Vi ba: ööööh de ligger helt på andra sidan sjön... Dom ba: Asså vi har gått från Ikea hit (Säby ligger 200 meter bredvid Ikea..) Å vi ba: Men asså då måste ni tillbaka till Ikea för de ligger bredvid.. Dom ba: aa men hur lång tid tar de å gå härifrån typ? Vi: Typ en timme om ni går väldigt snabbt, annars typ 1,5-2 timmar. Dom ba: A men asså finns de ingen buss nånstans här?
Ja höll på å garva på mig.. de e mitt ute i skogen på järvafältet, tror du de finns bussar i ett naturreservat? haha men ja sa inget.. Ja ba: näe ni måste gå:P
LOL asså... snacka om lost.. å klockan va typ halb 8-8 så de va mörkt ute:P Dom fick gå mitt i natten utan gatuljus xD Asså sämst!

Jaja.. nu va de sakt. Ja är hemma idag iaf, får se va som händer imorgon.
Puss mina käraste <3

Spökdata!

Hej ja e rädd!:O Ja tror de bor ett spöke i min data.. för ibland när ja har varit borta ett tag och skärmen slocknat å så kommer ja tillbaka in i rummet så bara tänds den igen!:O Å nej ja rör inte på musen eller tangentbordet, ja går bara in genom dörren... de e läskigt!:O
Hjälp:(

Plugg och idol

Hey! herregud vilken dag säger ja bara. Allt går så snabbt fast man blir så trött samtidigt...:P
Började dagen med latin (wooohooo..) där Anthony bestämde sig för att alla treor skulle sätta sig å skriva en uppsats om Superbus (vilket vi gjorde i samhällen OCH historian förra året). Så alla treor drog till biblioteket, men sen kom Anthony på att han kan inte vara på två ställen så vi fick oxå gå ner dit:P Sen fick vi i uppgift att böja en massa skitord. Han gav oss små meningar som "min dotter", "mitt hus" och "mitt ord" som skulle träna oss att böja, för på latin så möjer man både min/mitt i olika kasus (orka berätta va de e.. men de e typ nominativ, objekt å sånt.. va ett ord står för liksom) å man böjer även dotter å alla andra substantiv så de va liksom dubbel böjning... vilket bara tog en maaaassa plats i boken å eftersom de e så mkt så kommer man ju inte ihåg de... eftersom vi inte bara ska kunna böja i singular utan plural oxå! :/ Anthony e knäpp.
Iaf... xD Sen skulle vi ha ensemble men Jörgen va sjuk (förhoppningsvis migrän som går över tills på tors?) så vi lekte bara vilket betyder oljud när alla sitter å spelar på sitt... och samtidigt tittar på klipp från idol.. Ja å bajs gick därifrån:P
Sen drog vi till solna å käkade donken, tittade på glasögon och smink xD moahaha. Ja har inte köpt smink (bortsett från mascara som man måste köpa ofta) på ett halvår... allt pga kameran:P Ja å bajs diskuterade min ekonomi idag.. ja kom fram till att ja kommer leva på ca 400 spänn på vårterminen och innan december får ja inge studiebidrag (nej asså ja har inte failat skolan, mamma tar från mig för att betala av kameran..) så ja e faaaatiiiig.
Sen så pratade ja å bajs engelska i typ en timme innan engelskan började:) Sen hade vi värsta diskutionen om internet på lektionen (vi skrek och slog varandra..) som handlade om internet... Bajs ville ta bort internet för alla under 18 år.. gissa hur jag, jennie å sara t reagerar? DAMP. Men ja vet att bajs inte skulle vilja ta bort de egentligen för han skulle inte ha nått att göra xD Moahha.
Sist hade vi franska.. där hade vi typ en tävling om vem som kunde flest ord.. man skulle spinga till tavlan å skriva... ja å bajs förlorade men... de va pga mig:P Sen va de bara tråkigt å ja ville sova:(
Sen hem.
Nu har ja pluggat lite svenska, ska ta en paus nu och tänka lite sen ska ja göra spanska (kommer inte ihåg va vi hade men ja tog hem boken så nått måste ju göras..). Sen ere idol:) Dagens höjdpunkt typ.. har så tråkigt...
vill sova men ja vågar inte för då kommer ja inte kunna sova inatt å ja kommer heller inte hinna plugga mer:P

Jaja... Puss på er <3

MahNaMahNa

Heyhey! Ida så började jag me spanska. Helt ok.. sen hade ja 40 min matte å man hinner verkligen inte komma igång!:/
Sen vänta på bajs å fågel å sen lunch, pannkakor:O :D Men dom smakade bröd å sylten smakade nått annat som ja inte vill komma ihåg... Iaf..
Sen svenska... måste komma på nått till min redovisning nästa vecka:P jaja.. de fixar sig:P säger vi... måste hitta nått utan "undersökning" för ja kommer inte hinna annars. Om ni har nått roligt förslag inom området "språkhistoria" så säg till xD
Jaja sen hade ja psykologi å sen klassråd.
Ja skriver verkligen allt kortfattat:P jaja.. sen pratade ja å bajs me Kia om projektarbetet som kommer i trean:P (ja vi är väl förberedda..) å vi hoppas att de går att genomföra de vi vill göra. Men vi får typ prata me bitr. rektorn om de. Mer får ni inte veta xD
Sen donka ja å bajs:D Mellanmål bara, cheesburgare å cola:D Sen chocklad:D
Sen hem.. mat, handla me mamma å nu blev klockan jättemkt... å så sitter ja här när ja borde plugga.. :P
Jaja har ju massa håltimmar som ja gör allt på:P
Och för er som är intresserade har mitt schema kommit upp på min "anslagstavla" nu xD trevligt...
Men nu ska ja bajsa:P inte bokstavligt:P
Gå in på makeherup.blogg.se oxå!

jaja c yaaaaaaaa xD Pyss


Muse:D

Jepp för nu lyssnar ja på deras nya skiva:) Å 24/10 så smäller de:)
De e skoj:)
Gå in på Muse.mu och bli medlemmar så får ni oxå lyssna gratis:D
Puss!

Sunday fucking sunday

Hej!
Idag har ja varit superuttråkad. Först vaknade ja kl 8, gick upp, spela data, käka frukost å spela mer data. Sen skulle morsan till stallet å göra sysslor så ja hänkade på å tog lite bilder på hästarna i hagarna. Sen tillbax, satte mig vid datan igen:P Sen sminka mig, fixa hår, duscha å dra till kusin Niklas, eftersom han fyllde 19 i onsdags.
Å nu e ja hemma igen! Har precis lagt ut lite bilder på dagens smink på sminkbloggen å även förklaring så kolla in de! Ska väll börja marknadsföra den bloggen lite.. men de känns som om ja behöver komma igång mer med den innan:P men några läsare har ja ju där vilket e skoj:)
Iaf.. efter igår så bestämde ja mig för att ja passar ganska bra i mörka färger:) Så ja tror de kommer bli mycke sånt framöver, vilket e kul eftersom ja alltid tyckt att ja verkligen inte passar i de. Man har ju olika perioder, förra året hade ja superstarka färger, i sommras va de naturligt å nu mörkt, kanske passande med tanke på att hösten kommer nu. Jaja dehär e inte min sminkblogg så ska inte plåga er me sånt!

Men jaja jag har verkligen inte gjort något speciellt idag, tagit de lugnt å så! Ska nog med till stallet igen ikväll när mor ska rida! På tal om hästar så ska ni få lite bilder från idag oxå!
Söta ponnyn Mercurius

Här har ni två bilder på min nya medryttarhäst Sune !


Å självklart en egobild på mig:) Bara för att ja diggar mitt eget smink xD Och hår xD Moahha


Bebis + bebis = bebisar!

Hej:) Ida så vaknade ja upp hos Martin. Tog de lugnt ett tag sen blev ja hämtad av mor.
Sen satt ja vid datan.. xD
Sen så fick vi besök av Eva å Daniel å Albin:D Tog lite foton oxå.
Så här får ni lite foton av va som hänt idag (de va första gången som ja höll i Albin så ja va ju lite osäker, knäet kändes tryggast:))



Haha helt otroligt att vara kusin! (iaf låssaskusin..) har ju alltid varit minst i släkten!
Digga Albins min på närbilen;)
Puss!

Weekend xD

Hej;) Idag får ni en egobild på mig för att ja ville de:) Idag var faktiskt första gången ja tog bild på mig själv me kameran... bortsett från sminktips-bilder som annars bara visar ögat..:P
Så ja tänkte att ni skulle bli en del av detta:D Haha xD

Ida har ja haft franska, idrott som ja inte va me på (e ju fortfarande lite förkyld) och sist matte.
Träffa nya franskaläraren, lite skum men han verkar va en riktigt bra lärare så ja gillade honom mycket.
Sen gick bajs å jennie å ja runt råstasjön å sen åt vi hamburgare i skolan. Brandalarmet gick i matsalen... (de hade tydligen gått i onsdags oxå när ja va borta) men ingen brydde sig denna gång utan satt kvar. De va ju fan skönt de för annars skulle man ju behöva gå mitt i maten:P Lol...
Jaja..
tråkig dag typ men ja sluta ju 20 i ett så de va nice.

Nu ska ja slappa lite å sen göra mig iordning å packa inför att åka till min älskling.

Jepps...
Puss på er:)





Skola ... Bajs

Hej! Nu sitter ja på min bajsiga håltimme å har inget att göra.
Är i skolan idag iaf! xD
Men ja får typ kämpa.. De e ju inte lite ljud här (speciellt på lunchen...:/) å de gör ju så ont i öronen.
Iaf.. ja sitter å väntar på att klockan ska bli kvart över 2.. *wiie* :P
Har nu haft svenska och ensemble, där ja skulle sjunga beat it som låg helt fel för min röst, och ja har ju fortfarande ont i halsen så de lät som en jävla kråka... SNORkråka..:P
Sen typ började vi spela lite på man in the mirror (ja spela ägg:D) sen kom den nya kören å sjöng för oss... Ja vet inte va ja ska tycka men dom va väll okej.. men man kan inte bedöma bara på en låt.. man måste ha hört alla individuellt för att veta exakt va man tycker xD Haha nejdå.. de va väll bra. Ja kände mig gammal för alla är ju ettor xD
Iaf.. Ja vill sjunga Bad xD *You know i'm bad, i'm bad, you know it!* så.. men ja vet inte om ja vågar för man måste verkligen ha rätt attityd å röra sig rätt å verkligen bajsa loss på scenen! Annars ser de bara löjligt ut om man står still... men de gör de iof alltid. Man ska aldrig stå still när man uppträder sådeså! xD
Nu ska ja träffa Jennie som egentligen e sjuk men ja tvinga henne å va me mig:)
Puss!

På gränsen till bra

Hej! Okej.. ja gick inte till skolan idag. Bara för att ja fortfarande har lite feber men den har gått ner iaf:D
Känner mig mycket bättre men mamma ville att ja skulle stanna hemma å vara säker på att ja mår bra innan ja går. Så ja kommer imorgon:) Men öronen gör fortfarande bajsont.
Så ikväll ska ja försöka fräscha upp mig lite (ni vet väll själva att man känner sig så grymt smutsig å äcklig när man är sjuk?) Ska tvätta håret ordentligt, göra ansiktsmask (mums de e sååå skönt) fila fötterna, smörja in kroppen, föna håret, plocka ögonbrynen (blä ni vill inte se hur dom ser ut nu...) å sist måla naglarna. Allt sånt småmysigt bara för att ja vill bli frisk å fräsch. Sen råkar ja ju oxå redan ha tänkt ut sminket till imorgon som ni förmodligen får bild på. Hoppas de blir lika coolt som de ser ut i mitt huvud xD *I have a vision xD*
Om ja känner mig själv kommer ja säkert planera va ja ska ha på mig imorgon oxå, bara för att ja vet att ja kommer va zombie-trött imorgon (jaa.. ja har ju sovit rätt mkt...) så de e bra att förbereda.
Ida vaknade ja först 10 över 6 då mamma väckte mig för att ja skulle ta febern (ligger för övrigt på 37.4 just nu.. vet inte om de e feber men mamma tyckte de:P) Sen gick ja runt lite för att bestämma om ja pallade gå eller inte, men var tveksam (iprenen hade inte satt in än heller) så mamma avgjorde att ja stanna hemma en dag till.
Sen satt ja vid datan en stund å gick å la mig igen halv 8. Då hade ja inte bara tagit massa tabletter (en ipren, nånting mot rethosta, nått annat för slem) utan även hostmedecin somför övrigt är receptbelagd... (mamma ville ge mig typ 30 ml men smart som jag är läste ja på flaskan å såg att 5-10 räcker långt...:P Iaf.. efter de somnade ja bums (man blir grymt seg av medicinen..) å vaknade inte förrän lite innan 12. Pinsamt...
Men som tur är vet ja att de va hostsaken som fick mig att sova.

Nu ska ja bara ta de lugnt å så, tyvärr måste ja gå till stallet ikväll å göra lite mat (för ja har ju häst på onsdagar..:P) men de blir inge ridning.
Bara så ni vet iaf så är de säkert att ja kommer imorgon! Ja saknar ju att sminka mig:( och ja saknar mina bajsar:) <3
Puss


Frisk luft och oboy!!

HEJ ja tror ja mår lite bättre. Fast de gör ont som f*n när nån höjer rösten.. (öronen gör de ont i asså..).
Så ifall ja kommer till skolan imorgon ska ja säga åt hela skolan att hålla käft.. för ja kommer behöva de:P Eller så får ja bara hålla för öronen..:P Har typ nått tinitusljud i örat dock.. men men:P
Ja tror ja kommer imorgon..

Iaf.. Vet ni va som hänt idag?:D Ja gick ut:O:O:O Jepp ja har inte satt min fot utomhus sen i söndags då ja släpade mig hem från martin. Idag gick ja ut me soporna! xD Okej de tog mindre än 2 min, men ändå! Fast ja kände att ja får inte gå för snabbt för då blir de jobbigt.
Iaf.. Nu ska vi dra upp dagens symptom för ni vill ju självklart veta eller hur?

38 graders feber (ingen förändring alls:()
Smärta och lock i öronen (fast nu gör de mest ont i vänstra örat, har inte vågat kolla efter blod..)
Hosta som en gammal man som har rökt i 80 år (notera skillnad från igår - hostan e mkt värre)
Lite snor.. (jo de e mindre snor idag faktiskt:))
Ont i halsen!!! (VARFÖR glömde ja skriva detta igår?:O orka... de gör ont iaf.)
Snurrig lite då och då, huvudvärk vid snurrperioderna.

Jaa de va allt. Över lag känns de bättre idag, fast bara en aning. Febern bajsar på mig, orka att den inte ens har gått ner nåt:P

Jaja slutsnackat om hur ja mår! Över till va som händer ikväll:D
DE E JU IDOOOL:D YEY:) Ska skratta åt alla dåliga människor och avundas dom duktiga:) Ska göra en kopp varm oboy å lägga mig i sängen å titta:) Myspys! Va skulle ja göra utan min tv över sängen?:) Den räddar en när man e sjuk.
Sen hoppas ja på att ja kommer imorgon helt enkelt!
Puss!


Fuckingfucklittlefucker!

Jepp.. FUCCCKK säger ja för ja e sjuk.
De gör ont.
För er som vill ha mina symptom i detalj så kommer de här nu!

38 graders feber
Smärta och lock i öronen - även spår av en del blod.
Hosta som en gammal man som rökt i 50 år.
Snor överallt... kommer upp med hosta och snytningar.
Ont i huvet, om de nu räknas?
Allmänt seg och trött.

Intressant.. Tror ja har två slags virus på samma gång, en som bajsar i mina öron och ger mig feber och en som gör mig förkyld. Eller va tror ni?
Ida va ja iaf hemma från skolan å sov halva dagen...
De e va som hänt..
Hoppas ja kommer imorgon (ew.) men vi får se.
Puss å bajs


Fjärilshuset

Hej:) Igår va ja å Martin i fjärilshuset å ja fick fota lite xD
Så ni ska självklart få lite bilder:) *klicka på dom små för att de ska bli stora!!*










För övrigt är ja typ jättesjuk nu.. :P Nej men de händer saker inom mig:P Ja har typ lock för öronen (nivet så de blir när man flyger fast ja har 1000 ggr värre å de gör ont!) å ont överallt, hostar slem, å har lite feber oxå.. De e jobbigt!
Men men.. ska inte klaga:P Vet inte om ja kommer till skolan imorgon, de beror på om ja e bättre eller sämre!
Nu ska ja lägga mig i sängen igen!
Puss


Bdb

Hej:)
Bara så ni vet har ja börjat me Bdb igen:O
Bara för att xD
Och där heter ja då Bollii för er som inte redan följer mig sen tidigare xD
Puss

Ja vill... ******

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA! :) Ja vet va ni tror nu:) Ni tror att ****** betyder knulla:) men nej! :( Ja e inte så äcklig.. iaf inte så ja skriver de på bloggen (A):D Ni får ingen förklaring här va de e för ord.. men ni kanske fattar sen. så fortsätt läs:D JA TVINGAR DIG:)

Iaf... me de sakt:P Ja började dagen 8 som vanligt. Började me svenska de va helt ok:P Inte mkt att säga...
Sen kom ensemble (EW den kom..) å där började vi köra "beat it" av MJ. Ska typ ha MJ medly på julavslutningen. Men de va ju inte direkt kul.. inte för mig iaf för ja fick synt (precis som två andra.. nödvändigt..) vilket betydde att ja fick spela TVÅ fucking ackord hela lektionen. Yeeeahhh.. Inte så konstigt att man börjar larva runt me en massa roliga syntljud? Lite kul måste man få ha.. som om de hjälper å spela i olika oktaver.. allt låter bajs ändå å ja hatar syntar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iaf... där av rubriken... om ni fattar den så grattis (bajs du borde fatta för ja fick utbrott efter...) men ja vill inte säga de rakt ut för ja kan inte.. eller VAFAN?! :( Ja måste lära mig..
Ja vill inte säga de för ja e rädd att nån annan ska vilja göra de istället för mig.. men ja vill förfan sjunga :'( Inte för att ja kan de nu när ja e sjuk men sen när ja blir frisk:( Ja vet inte om ja e okej på de men de e de ja tycker e roligast.. 100000 ggr roligare än att spela två ackord på en fuckad synt:(

Jaja.. nu va de sagt.. sen hade ja 3 timmar å en kvarts håltimme.. gick till syster en stund sen typ bajsade ja. Sen latin. Fick sluta tidigare xD
Åkte hem sen åkte ja å mamma till kista å köpte apotekssaker å en kofta från gina å en colcealer från makeupstore xD Den bästa concealern ja vet iaf:)
Ja blev glad.
Och för er som undrar kommer ja inte till skolan imorgon..:( För ja e ju sjuk å vi har bara idrott å 40 min matte vilket betyder att ja får stå å titta på på idrotten och egentligen behöver ja inte göra nått i matten för ja har redan gjort halva kursen:P Så mamma sjukanmäler mig. moaahha.
Nu ska ja bajsa på er:) *BAJS:D*
Här har ni tröjan å concealern;) tog bild för ja hade tråk...
 










Puss

Kvällsmänniska?

Hej! Alla kanske inte vet det men förr (typ 2 år sen) så var ja verkligen en morgonmänniska! Ja sov ALDRIG senare än till 9 på helgerna. Å vardagsmornarna var inte så sega. Men nu! Ja kan sova till 11-12 på helgerna i värsta fall å mornar är hemska!! Istället tar det mer än 1 timme för mig att somna på kvällen om ja lägger mig typ runt halv 11.. vilket betyder BAJS. Har ja blivit kvällsmänniska?:(
Iaf.. Idag så börja ja me psykologi. De e faktiskt skoj att ha som första lektion för den e rolig, även fast ja e lite halv dålig. Sen hade ja tre timmars håltimme, dvs ja gjorde läxa medans ja väntade på bert å jennie sen åt vi osv.. På tal om mat så drack ja pulver idag:) Som Martin gav mig. De smakade riktigt bra, men sen när man blev mätt så blev man riktigt mätt så i slutet orkade ja inte. Sen satt vi i musiksalen en stund med dumas (thomas) å sen gick ja för att möta Martin en stund.
Jag blev anklagad för att ha AIK-smink idag... men de va faktiskt gult å grått:( Ja ville prova nått nytt (kommer för i övrigt upp på sminkbloggen imorgon). Så bara för de måste ja göra DIF-smink någon dag... vilket då blir ljus å mörkblått. Iaf...:P
Sen när ja kom hem redigerade ja lite bilder (va tycker ni om dom nedan?^^) å sen drog till stallet å red:O
Helt otroligt att ja orkade eftersom ja e lite dålig. Men vi tog de lugnt. Insläpp hade vi med:P
Jaja..
Nu ska ja sova xD
Puss

SotnowsÄn

Okej nu kommer random bilder igen:) va i stallet igår xD

Lol på denna^^,

:O tog vovven musen?

Nä de gjorde Izzy;) Och hon åt den...

Sötnows My:)

Världens goaste Izzy <3 (för övrigt min nuvarande bakgrund xD SUPERCUTE)

Random bild på fin himmel


Puss:)

"Tomtar på loftet"

Hej:)
Ida känner ja mig lite halvdålig, ont i halsen å så men nu e de lite bättre för ja har ätit ipren å sugt (ew) på en bedövande tablett.
Iaf..
Började dagen med latin (wiiie.. not) de va tråk:P Anthony vägrade å släppa iväg oss.
Sen ensemble. Bara sitta å snacka hela lektionen, komma me förslag på låtar osv..
Sen lunch, Martin hälsade på å ja fick pulver av honom:) (dvs måltidsersättande pulver som man blandar me mjölk som kan ersätta min obefintliga lunch). Sen åkte vi till centrum å köpte block till bajs.
Sen va de engelska. Rolig lektion^^ Först gick vi igenom olika ideomatiska uttryck å sen skulle vi välja tre favvisar å spela teater om dom.
De va kul:) Ja å bajs spelade dumma i huvet.. svårt att förklara för dem som inte såg de.. Men kul va de xD
Sen franska. HAHAHA nya läraren kommer inte förrän nästa måndag sa dom dvs: vi fick sluta efter närvaron va tagen och vi fick även sovmorgon på fredag:) Niice xD

Nu ska ja göra psykologiläxan (seriöst ja fattar inte riktigt va han e ute efter) å sen ska ja till stallet me mamma å fota lite. PUSS kära vänner!

PS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLUTA INTE LÄS FÖRFAN!
Ja har faktiskt uppdaterat min sminkblogg <-klick så in å kolla in senaste sminket xD

RSS 2.0