Onsdag

AAh ni fattar inte hur jobbigt de är att va utan kamera!!! :'(

Men men... Idag hade ja sovmorgon till 09.40. Musik första lektionen:) Han gick igenom massa självklara saker så ja lyssnade med ett halvt öra. Sedan sa han att vi skulle bilda grupper och välja några låtar som vi ville köra. Gruppen blev: Alexandra, Rosanna, Natalie, Madde och jag. Tror ja förmodligen spelar gitarr^^ Men iaf, sen tittade vi på låtar och de var skoj. Vi kom fram till tre låtar som ja iaf tkr e jävligt bra allihop. 1. Tainted love 2. Seven nation army 3. Suspicious minds.
Så ja var glad över de roliga låtarna. Hoppas de blir kanske lite sång för min del med. Men ja vet inte. Alla e jävligt sköna att sjunga. Men iaf. Det var skoj. Efter det så skippade vi lunch och bert, jennie och ja gick och åt på donken ist. De blir dyrt, men de löser sig:P Efter de var de matte. De var helt ok, löste en matte-B uppgift. Sen gav han mig en matte-D uppgift.. Ja ba... ööh ja e ledsen men ja kan inte... Han ba: ojda lite väl svår kanske xD Men ja löste en matte-B iaf xD Å sen gav han mig mer, och ja kom på lösningen snabbare än honom sådeså xD Mohaha... Nää säkert bara ren tur xD
Men iaf. Sen hade vi spanska. Ehum.. Inget snack om de. Bara allmänt tråkigt.
Efter skolan va ja me Bert i solna c ett tag för han skulle shoppa xD Men ja va inte på de humöret så ja bara gick efter... Tittade inte på julklappar. Så ni måste fortfarande hjälpa mig!!!!!!! (!!!!)... !!!!... :) Men iaf.. Vi var väll där nån timme. Sen åkte ja hem.

Occhh nu sitter ja här. Ja fixa en jättefin sminkning, men ja har ju ingen kamera så ja kunde inte fixa nån bild:( försökte med både webcamen och mobilen men de blev bara konstigt:P La iaf märke till att ja kan filma me camen:o Men inget ljud:( så de sög. Nu har ja mest suttit och pluggat. Sen har ja också lyssnat in lite låtar och spelat gitarr.

Ses my loves <33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0