Torsdag

Trööötteeerrr... Farsan kom aldrig igår som han sa.  men men...:P
Dagen var seg... ööh.. tråkig:P Ja e trött:P Ska väll lägga mig snart. Avslutning imorgon 09-11:)
Sen ut och shoppa med Icca, Jojo, Jossan Bert och myself ^^
Idag var ja faktiskt duktig och tvättade och städade lite i mitt rum:) sådeså!
Sen var ja över och åt middag hos Stefans föräldrar. Även hans syster och hennes partner var där. Så ja fick försenad present av dom:) Massa fina saker, mest hygien saker. En sak tyckte ja var rolig, å de va en liten discokula som ja fick, och om man skruvar på den så finns de läppglans i:D Den va sååå söt;)
aja.. vi fick ärtsoppa och pannkakor. Det var mummmsss!
Vet ni?:O Ja provade lösögonfransar idag och det var skoooj^^ Dom var riktigt snygga xD Synd bara att ja inte har nån kamera så ni inte får se.. Men men:/ Får helt enkelt spara till en ny när julen å nyår e över. Bara hoppas att de finns nån bra på rea då.
Men men nu e ja trött... Men ja vill ändå inte lägga mig för ja e inte såå trött..:( Har bara tråkigt:P De finns inget på tv, datan e booring och ja har så inte lust att ta bort sminket.
Ja har lite ont i näsan. Ja tror de beror på att ja fick en stooor klump bodylotion i näsan när ja skulle lukta på den:( De va inte skönt... :O ja tror ja ska ta en dusch... Men ja orkar inte för ja gjorde de förut men ja vill göra d igen xD (de lät skumt)
Måste typ tvätta håret... å ja vet inte hur ja ska ha de imorgon för ja kmr inte hinna fixa de. :'( Bäst att ja går och tvättar de nu.. BLÄH. Have a good day^^ Baj <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0