Smink - steg för steg

Jaa gud ja vet att de va tusen år sen sist, men ja här kommer iaf en sminkning! Helgens "mammafyllerår"-sminkning!:) Så enjoy!




1. Ta å grunda med en primer eller concealer. Ta sedan en vit kajalpenna och dra över hela ögonlocket, sudda med fingret.


2.Ta en väldigt ljus guldfärg, nästan åt det gulvita hållet. Sätt skuggan på inre halvan av ditt ögonlock.


3. Ta en "normalfärgad" guld och sätt den på den yttre halvan.
Blanda noga tillsammans med den ljusa. Det ska se ut som det går gradvis från ljusare till mörkare.

4.Ta en bronsfärg, eller bara en brun med skimmer i, och sätt den i ditt veck å blanda uppåt. Om du vill fördjupa effekten av ditt veck ännu mer kan du ta en mörkare brun och sätta bara i vecket.

5. Ja ville ha lite färg med så ja tog en lila kajal under ögat, och toppade med lite lila ögonskugga. Under ögonbrunet tog jag också en vit ögonskugga. Precis längst med ögonbrynets högsta punkt och ner så tog ja även den ljusguldiga färgen från steg ett.  blanda blanda!


6. Om jag själv får välja så är eyeliner en självklarhet till en sånhär "look", då de verkligen förstärker guldfärgen. Så om du vågar, på med eyeliner och mascara! Om du vill kan du toppa med ett rosarött läppstift (eller rött om du hellre vill det, men de är mer modernt för våren med lite mer åt det rosa hållet) Själv behöll ja läpparna naturliga. Ta på lite solpuder på kinderna, pannan, näsan och hakan å du ser härligt sommarfräch ut (Jojo kommer du ihåg ordet fräch? Stavas de ens så?:() Jaja:P

Ha de bra iaf xD  Puss

Kommentarer
Postat av: Jojo

HAHA!!Fräsch

Scarf

Sjal

Nyduschad

Brunch

2009-04-12 @ 23:40:22
URL: http://dysphoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0