Alla hjärtans dag! <3

Hey. Inlägget kommer idag ist, hann inte igår.
Såå igår vaknade ja hyfsat tidigt, tog de lugnt hade ont från idrotten i fredags! Sedan kom Martin över med en vacker ros:) Ni ska få en bild på den snart, promise:)
Sedan tog vi de bara lugnt, tittade på tv å så. Sen åkte vi till Kista (time to repa) och köpte mat på donken å gick vidare till replokalen. Okej javet, donken, skitfint på alla hjärtans dag å blabla, men orka:P Gott vare iaf:D
Men sen kom vi till repet och de va problem med tekniken, inte bra:(:( Såå de blev ingen inspelning som de skulle vara. Men men:P Vi repade en del iaf och fia visade en ny låt som lät riktigt bra:)
Sedan så drog ja å Martin hem till honom. Såg på nått avsnitt av 2 and ½ men, och älsklingen min somnade så de blev ingen film som tänkt xD Blev sova ist:) Sen vaknade vi tidigt:O tror klockan va 8. Så då såg vi på filmen vi tänkte se på igår. Vi hade båda sett den förr, men de är en go klassiker. Vi satt ju å sjöng låtar ur den på tunnelbanan, så då ville ja se den xD Iaf, Tanacious D Pick of destiny:D It's a good film^^,
Jaja.. men nu börjar ja ju komma in på dagens inlägg.. de går inte... fortsättning följer  xD


Gårdagens smink. Massa brunt med lite röda inslag:) Blev väll helt ok.. Men ni får ingen beskrivning på den för de döljer sig jefligt många färger därunder.. xD Men om ni vill kan ja göra nått liknande.

Kommentarer
Postat av: denise

Det där var skitfint:)

2009-02-19 @ 22:58:35
URL: http://deniseekenman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0