Smink - steg för steg

Yeey nu kommer nästa steg för steg, såå hoppas ni tycker om detta.
Idag blev de guld/rosa/lila. Enjoy!



1. Jag började självklart med foundation, concealer, puder å allt dedär. Sedan tog ja concealer som en bas på mina ögonlock. Sedan tog jag en väldigt ljus guldaktig färg i inre vrån av ögat. Sedan tog ja en ganska normalfärgad guld och satte den på en tredjedel av ögonlocket. Du kan ta samma färg i ögonvrån som på locket, men ja gjorde inte de.


2. Efter det tog jag en brun, lite mer bronsfärgad skugga och satte den precis i mitten, bredvid de guldiga. Var noga med att blanda de två färgerna vid kanten!


3. Såå vid nästa steg ville ja ha en klick färg. Ja tog en riktigt lysande rosa och satte den längst ut, och blandade över de andra färgerna, i vecket. Blanda blanda!!


4. Okej ni kanske inte märker mkt skillnad mellan dessa foton, men ja tog en ljus rosa och placerade den över den starkare rosan, och precis under brynet tog ja en naturell färg och blandade neråt.


5. Here comes the purple. Ja tog en hyffsat mörk lila och placerade den precis i vecket där ögongloben slutar (känn efter vart benet under ögonbrynet är, placera skuggan precis under benet) och ja tog även den lila och satte lite under ögat. Ja ville inte ta den starka rosa därnere för de ser ut som om man har blivit slagen då. Den ljusa kan du sätta därnere om du vill. Prova dig fram bara:P


6. Okej sista steget, de är bara att sätta på eyeliner (om du känner dig bekväm med det) och mascara and you're good to go!




Kom och tänka på att ja har gjort två stilar med rosa... hehe:) men nästa gång får ni nått heelt annat:D
PUSS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0