Smink - steg för steg

Heey nu är ja här med en ny sminkning! Lovade ju er att de skulle bli annat än rosa denna gång.. men de blir de inte xD För ja skulle göra nått som passar till alla hjärtans dag.. å då tänker man i stort sätt på rött å rosa osv. Men de är en lite annorlunda look ändå. Den är väldigt stark, och vissa kanske tycker de är för mycket, men gör er egen twist på det! Ta andra färger, ljusare färger om ni nu vill ha en svagare look, eller bara sudda ut allt extra noga så de ser mjukare ut. De är ni som sätter gränserna. Ska försöka lägga upp nån till innan lördag, nått helt annat än detta, ja lovar denna gång:)

Såå slutpratat. Här har ja guld, ljusrosa, stark rosa (nästan röd) och en mellanlila.

1. Ja är ledsen att de första bilderna är suddiga, kameran fuckade lite:P Men iaf. Först tog ja självklart concealer och täckte hela ögonen. Sedan tog ja en guldfärg och satte den i innersta vrån och ca en fjärdedel på ögonlocket.

2. Här tog ja en väldigt ljus rosa, bara för att göra övergången från guld till chockrosa lite mer naturlig, om den nu kan vara det:P Iaf, ta en
ljus rosa å blanda kanten mot guldskuggan.

3. Okej här hände de mycket på en gång!! Kameran blev bajsnödig så den ville inte ta fotot som skulle vara emellan dessa två. Men iaf, ta en riktigt stark typ chockrosa! Sätt den på resten av ögonlocket där den ljusa slutade och sudda ut kanten. Ta sedan en lila och sätt den främst i de yttre hörnet och blanda in, ovanför alla andra färger. Blanda blanda mycket, de ska inte vara några hårda linje
r mellan färgerna. Här tog ja också en naturlig färg under mina ögonbryn och blandade ner.

4. Nu tycker ni väll de ser helt sjukt ut:P Men de är inte så farligt som man tror. Ja tog guldskuggan och drog den ca 1/3 under ögat. Sedan tog ja pytte av chockrosan och satte bredvid ca 1/3. Resten ut i kanten satte ja lila. Du behöver inte sätta dessa färger under om du inte vill, ja gjorde de.

5. Jaa detta är då sista steget. Sätt på en eyeliner (om du vill) och mascara. Om du väljer att köra en sån hård stil me mkt färg som ja, så tkr ja de e snyggast med mycket mascara. (Fast ja har alltid fööör mkt). Annars kan ni ha lite mindre. På kinderna har ja bara en väldigt ljus, ganska genomskinlig rosa. Och på läpparna tog ja bara concealer och ett rosa läppglans. Tänk på att concealern under gör så att färgen på läppglans blir svagare, och ljusare. Du behöver inte ha concealer under.

Såå klart! sånna här saker ser mer avancerade ut än va dom är. Inte så svårt egentligen, bara träning som gäller:) Nästa gång tror ja att de blir en mer "icke-färgglad" look. För ja vet att många av er inte gärna vill gå runt å se ut som en clown... medans ja vill:D Haha xD Nej men ja vet att många vill ha nått mer användbart, så de ska ja försöka me nästa gång:)
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0