Smink - steg för steg

YEY I'm back with da makeuP xD Ida blir de lite annat iaf... men de e fan rosa i denna med..:S :( Jaja... nästa gång blire inte rosa:D:D Hiihi.
Jaja dagens look innehåller gul, orange, rosa och brunt. Kan låta fult, men de ser helt ok ut på.
Jaja nog snackat, enjoy;)


1. Steg ett är som vanligt att applicera en bas (ja använder concealer). Ta sedan en gul skugga och sätt den på inre 1/3 av ditt ögonlock.

2. Ta sedan en orange. Blev chockad när ja såg att ja faktist hade en orange så blev tvungen att använda den... Men om ni inte har så använd bara nått annat, som en rosa lr nått:P Blanda ihop den med den gula.


3. Sedan är de dags för rosa igen:P Den ja tog är ganska så stark, mer tropiskt rosa.. Jaja ni ser ju på bilden:P Sätt den längs ut å blanda.

4. Okey ursäkta att bilden blev mörk och konstig och suddig, men ja hann inte ta fler bilder så denna får duga. Tog en lite ljusare brun och satte den ovanför alla färger, nästan ända upp till ögonbrynet. Tog sedan en mörkare brun och satte den i mitt lilla veck:P Tog sedan den ljusbruna å satte under hela undre fransraden, sen mörkbrun på den yttre halvan.


5. Sätt sedan på eyeliner om du vill, och mascara... Sorry att dom sista bilderna blev bajsfula, men ja glömde ta den allra siste imorse så blev tvungen å ta när ja kom hem å de va inte kul. Iaf.. Hoppas de va skojj:P
Nästa blir antingen brittan/christina looken eller nån me andra färger.



Puss:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0