Tisdag

Hej på er.
ja e lite emo nu. Men ja ska göra så gott ja kan för att ge er ett bra inlägg:)
Ida började dagen med historia, men läraren trodde inte vi hade nått så vi satt bara i datasalen å gjorde inget. Sen va de ensemle. Lite tråkigt idag... Vill inte riktigt köra piano.. speciellt inte när ja bara får köra samma lätta grej, och bara i refrängerna:(:( Iaf... vi får se..
Sen såå va de lunch. Kycklingfile me ris... inte gott.. men ätbart. Efter de sminkade ja Jennie i musiksalens skrubb. Själv tyckte ja de blev rätt bra, men va vet man?:) Så svårt att göra på andra.
Sen så hade vi klassråd. De va bara bajs:P
Sen hade ja rast ensam, och ingen att va me. Alla hade lektion. Ja satte mig i musiksalen. Tänkte ta ut hela You give love a bad name på gitarren så de va klart till musiken imorgon, men då kom magonten som en raket rakt mot mig. Blev tvungen att gå runt där i salen.. trodde ja skulle spy, var påväg att göra de, men ja gjorde de som tur var inte! Tanken sen: ska ja orka vara i skolan 2 timmar till med denna värk. Svar: Nej. Ja åkte hem. Missade franskan. Inte bra, javet men de gjorde så fuckat ont. Har haft ont i typ en vecka nu. De e inte kul. Å ibland kommer sånna bajsattacker som idag. Jaja ska sluta klaga. Finns folk som har de värre.
Hoppas på att ja kan gå imorgon. Vill inte missa musiken, men samtidigt orkar ja inte. Är så trött. Helt borta. Men vi får se. Varför ska man behöva må dåligt:( Hoppas bara att ja slipper må så dåligt som i torsdags. De va en plåga.
Jaja slut me de. Hoppas ni har de bra iaf.
Vi ses, eller inte! Puss

Kommentarer
Postat av: Bert..

jätteroligt inlägg :p Jag tycker om när du har ont min bajs <3 ;)

2009-02-10 @ 22:21:55
URL: http://bluebert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0