Fredag

heej på er:D Hinner skriva ett kort inlägg innan ja drar iväg å tränar:) Idag var de kort dag. Började med franska (suck)... Fick veta vad vi fick på provet vi gjorde innan lovet. Ja fick 33/35 högst i klassen^^ Men sen blev ja arg för han sa att eftersom så många skolkade den lektionen så måste ALLA göra om det provet..:( inklusive jag:( De e inte rättvist. Men ja får en chans att fixa dom två felen^^ Men ja fick inte ens se va felen var:( aja..
Sen var det matte. Är klar med matte A nu, dags att gå vidare till B nästa vecka! Tror dock inte ja blir klar tills nationella B är.. så ja gör de nog nästa år. Vill helst inte ha 2 nationella matteprov:P (a och b)..
Sen va de lunch... Kööööööö säger ja bara! Så vi orkade inte vänta.. Och de betyder att vi åt i kiosken. Kyckling o currymacka blev det, med en cola^^
Sen hade vi engelska. De e fortfarande najs för vi skriver uppsattser å I looove it! Så ja skrev en massa... (en sida men ändå xD) Den skulle ju bara va 2... Iaf.. Ja kommer förmodligen skriva mer:P Jaja.. Sen sluut för de va restgång på idrotten så man slapp:) Istället åkte ja å bert till solna c, där mötte vi Icca å stanna å prata lite på donken. Sen blev ja tvungen å dra å packa. Så nu har ja packat klart, är redo för träning å sen Martin:)
 
Såå nu skrev ja alldeles för långt inlägg:) Hörs imorgon Puuusss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0