Hårtips (:o)

Hey igen. kom å tänka på att min kategori faktiskt heter smink o hår. Inte bara smink... Såå här kommer hårtips.. Ja e iiiinte bra på hår:P Så ja säger bara saker som ja upplever är bra.:)

Okeey. Inte lätt att komma på nått tips här men ja gör så gott ja kan!
Hur många har inte bråttom som en griis på morgonen? Hinner knappt fixa håret? Ja vet att ja är så, med tanke på hur mycket tid ja spenderar på min sminkning varje dag. Mitt bästa tips för den som har mindre än fem minuter att fixa håret på kommer här!
1. KÖP EN PLATTÅNG! Oavsätt om du har rakt eller lockigt är de alltid bra att ha, för den slätar ut håret å gör de glansigt. En med keramikplattor är mer skonsam mot håret å ger mer lyster. Ja har själv en från remington, men de var limited edition så ja tror ej den säljs längre. Köp en som blir varm snabbt för vi har ju ont om tid!
2. Okej dehär tipset är om du har torrt hår, vilket ja alltid har på morgonen:P Stoppa i plattången, sätt den på lagom värme (högre för dig med tjockt hår, lägre för dig med tunt) Ja har på runt 180-200 grader å ja har väll ganska normal tjocklek. Ta stora delar av ditt hår (själv brukar ja bara leka runt me den) och platta snabbt. Du ska inte göra ditt hår platt, bara ta igenom håret med plattången så de blir lite varmt och de flygiga håren lägger sig lite.
3. När du gått igenom hela håret och de ser ut som du vill så kan du (om du vill, inget måste) ha i lite glansspray. Detta brukar göra så att flygiga hår lägger sig, och ditt hår får en naturlig glans (beroende på va du har för glansspray...) Ja kan verkligen djupt rekomendera osis+ sparkler gloss, finns att köpa hos frisören. Den luktar gott med xD
4. Oftast brukar ja stanna där, men du kan ta de ett steg längre och ha i antingen serum eller nått gel-aktigt i hårtopparna. Ja brukar ha min Maria Nila root booster (har lagt ut inlägg om den tidigare) i topparna.

Du kan i stort sätt skippa steg tre och fyra om du känner för det, eftersom de bara är tillägg om man hinner:P Men plattången är bra att ha, man behöver inte göra håret rakt när man plattar de:P Brukar nästan aldrig göra de eftersom de tar sån tid tkr ja:P
Ska försöka lägga upp nästa hårtips på lördag, för då ska ja nog fixa håret lite inför berts födelsedagsfirande^^,
Kommentera eller hör av er om ni undrar nått:D PUSS

Kommentarer
Postat av: Bert..

WIE BERTS FÖDELSEDAG :D:D:DD men du, jag kom på en sak :D:D.. Du kan ju fixa videos och lägga ut^^ :p

2009-01-28 @ 16:41:22
URL: http://bluebert.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra idé Bert :D Tkr jag du borde göra! Du kanske blir värsta kändis :O :P

2009-01-28 @ 20:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0