Mini-hårtips

Hej! tänkte bara skriva kort om denna lilla flaska som mamma kom hem med för ett tag sedan. Det är en root lifter, men hon hade blivit rekomenderad att använda lite som stylingprodukt. Ja har testat den några gånger nu, och när ja kom på de bästa sätten att använda den var ja riktigt nöjd:)
Jag använder den: När ja har tvättat håret å de är handukstorkat, så masserar ja in den i rötterna å fönar för att få mer volym (fungerar rätt hyfsat!) och när ja har torrt hår: Använder ja den bara i topparna för att de ska bli mer definerade och inte se så slitna ut. De är dock inte en bra ide att använda den i hela håret när de är tort, de ser lätt fett och ovårdat ut då. Så tipset är att använda den i rötterna vid blött hår, föna upp rötterna. Och att använda den när du har torrt hår i dina toppar för att de inte ska se spretiga ut:)
Den är köpt på en salong så den finns inte att köpa i din vanliga butik, men gå till närmaste salong, de har den säkert.
Konsistensen är mer åt gel-hållet, men inte riktigt som hårgel. Mer mjuk i sin konsistens, å den hårdnar verkligen inte när man sätter den i håret.
Hoppas ni har de bra! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0