Minitips - smink

Hey! Tänkte att ja skulle ge er ett litet tips för att utvecka era make-up-skills^^

  • Absolut första tipset någonsin: Vååågaaa prova nya saker och framför allt färger!! Ja brukar få komplimanger för att ja vågar använda roliga färger! Och de är alltid lika kul med en färgsprakande look:) Tycker ja iaf..
  • Andra tipset: Kolla in Youtube!! Finns asgrymma videos och man lär sig aasmkt! Personliga favvisar är: Xsparkage - hon är grym på att göra roliga saker med massor med färger! Ibland är de lite galet, men man kan alltid få insperation och tona ner hennes videos. Andra favvisen: Petrilude - en kille som gör smink! Helt galet rolig!! Visst han e gay osv men va spelar d för roll? Han e rolig och gör bra videos! Check it out! Tredje favoriten som ja följt längst: Makeupgeek - Hon e bra på sin sak, gör videos som är lätta att återskapa och man kan alltid använda hennes ideer, går aldrig fel. Sista favvisen: Jjacks48 - såå rolig brud!^^ Hon har en del bra videor men för de mesta är hon bara såå kul att titta på:) P.S kolla in hennes foudation video och contouring video!! DE E ETT MÅSTE!!:)
     
  • Tredje tipset är att våga använda mer än bara en färg i ett å samma smink, hemligheten till att lyckas med det är att verkligen sudda ut kanterna mellan de olika färgerna. Om ni kollar här på bilden så har ja guld, brunt å svart. Svart är inte den bästa färgen att börja med som nybörjare, då den är svårare att sudda ut och blanda med dom andra färgerna så de ser naturligt ut. Men börja med två eller tre färger och prova dig fram!     
  •   Så nästa tips är att kolla dig själv i spegeln, ta upp fingret och känn på benet under ögonbrynet. Där benet slutar och ögongloben börjar har du som ett litet mellanrum. Det är som ett veck eller nått. I det utrymmet, speciellt längst ut på ögat så bör du sätta en skugga som är mörkare än de du har på resten av ögat. Som på min bild här över. Om du tittar noga kan du se att ja nästan har gjort en linje med de svarta som ser ut ungefär såhär: > . Det är va du är ute efter med den mörkare skuggan. Men tänk på att den mörkare skuggan inte behöver va svart, de kan vara en mörkare rosa om du har rosa på ögat, eller bara en brun färg om du har naturell färg på själva ögat.
    Stor skillnad gör detta och när man börjat fatta hur man ska göra det så kan de bli rikigt bra! Somsakt: TESTA DIG FRAM!!

Så där fick ni förhoppningsvis lite tips, javet att de kan verka flummigt nu, men kolla på videorna från youtube så tror ja att du förstår mer! Hoppas ni har de bra! Åter till sängen!:)
Pusspuss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0