Fredag:)

Heey!
Började dagen med att åka till skolan me både Bert och Jennie:) Första lektionen var franska. Typ låssasprov..:P Gick väll okej..:P Efter de så hade ja matte. De va trist:P fattade inte avsnittet först så blev tvungen att få hjälp:( Å ja hatar å behöva få hjälp. Men iaf:P
Sen va de lunch:) De va en BAJSBAJSBAJSlång kö så vi köpte kycklingmacka ist. (Tycka synd om Bert som fastar, vilket betyder att han är vegan och kan inte äta NÅNTING!)
Sen så satte vi oss i musiksalen ett tag å lekte. Sen var de dags för engelska. Vi typ diskuterade.. ÅH juste:D Kia berättade roliga historier typ.. kommer inte ihåg dom men dom va roliga (speciellt den första då bara jag fattade poängen och garvade som en bajs å alla tittade å ja asgarvade å Kia ba: de e bra, en som fattar iaf, MVG:) sen när hon förklarade fattade alla... sega..:P)
 Sen efter de slutade vi:) Eftersom idrottsläraren va i london. Så ja å bert satte oss i musiksalen igen. Där vart de lite emo.. mitt fel:P Men jaja... Sen så gick vi ut och upptäckte att airhockyspelet som nyss kommit till skolan var ledigt:O Ja å bert blev självklart tvungna att spela:) Okej.. Bert vann... Men ja vann åtminstone poäng för å få "bollen" utanför staketet hela tiden:D Höll på å kasta den på Bert.. Nära att den kom på han xD Aggresivt värre:)
De fick oss båda att bli dampiga och de va riktigt jobbigt:O Svettiga gick vi därifrån för å käka i kista. De tog låång tid innan vi hittade nått som bert kunde äta men tillslut så;) Ja käkade cycklingwok me chiliolja å ris. Gött. Sen kom bert på att han kunde käka nötter, så vi köpte naturgodis (OH SHIT där gick 70 spänn åt...). Sen mötte vi henke och drog hem till henke. Sen kom också Dennis å Jojo. Vi repade lite, och klumpig som ja är så sprutar min cola över hela henkes matta.. (OCH mina byxor för den delen!) :(
Sen åkte ja hem, fick sällskap av bert. Nu sitter ja här å nästan somnar:( E trött som en gris. Så nu ska ja sova:) Hoppas ja inte glömt säga nått om dagen.. rolig va den iaf:)
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0