Hår!:o

Hallå! Jo ja kom på att min kategori heter ju faktist smink o hår. Så nu ska ni få hårtips xD
Ni ska få lära er en fläta, ganska många kan nog tekniken, men för er som inte kan kan de väll va skoj antar ja:P Den är iaf het;) Har synts på flera catwalks, helst ska den vara lite slarvig å slapp.


1. Dela upp håret i två delar. Om du har tjockt hår kan det vara bra att göra två flätor ist för en, ja upptäckte att mitt hår va för tjockt för en fläta:P Normalt tjockt till tunt hår passar bra med bara en som du flätar åt ena sidan.

2. De är svårt att illustrera med bilder då man bara har en hand å kameran i andra, men ja gör så gott ja kan. Ta en tunn slinga från yttersta delen av någon av delarna. Slingan kan vara så tjock du vill, ja tog lite tunnare än 1 cm. Ta slingan till den andra delen, och placera den i mitten. Så från ena delens yttre del till andra delens inre del.

3. Fortsätt me samma sak, ta från yttre till inre, byt sedan del å upprepa. De borde börja likna mitt foto när du gjort en tio stycken (ibland ser de lite konstigt ut i början, men fortsätt för de blir fint i slutet!)

4. De e bara att fortsätta me samma sak. Om du tycker att ditt hår lätt glider ur din hand om de är nytvättat, så kan du ha i lite mousse eller ett mjuk hårspray innan du börjar. När du kommit en bit så ta de två delarna och dra dem isär, detta gör flätan tightare.

5. Nått såhär ser det ut när du är klar. Lek lite med den, ta ut små hårstrån från den, gör den slarvig (min är lite för "fin" de e snyggare me lite wild, som om du hade sovit med den!) Fixa sedan håret runt omkring som du vill å du e klar:) Kom ihåg att de ska va slarvigt å löst! Då e de snyggast;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0