Lördag

Hey på er! Hade spelning ida som ni kanske redan vet, på Debaser i slussen.
De va tänkt att ja skulle vakna kl 6. Gissa vad?:o Ja glömde sätta klockan på ringning:O:O:O Som tur va så vaknade ja konstigt nog prick 6^^,
Iaf.. sminkade mig å sånt. Sen tog ja bussen me bert. Sen tunnelbana, kliva av i kista för alla andra va sena. Gå på igen, åka till centralen, möta jojo, åka till slussen. Väl i slussen hittade vi inte:/ Men sen såg vi andra band som vi följde efter xD Iaf, de låg typ precis bredvid tidningshuset.
Sen så va de dags för linecheck. (för er som inte vet så e de typ kolla ljudet lite och se till att allt funkar)
De tog lååång tid. Vi va tvåa på de, så vi hade en jäkla massa tid över när alla andra linecheckade, så då sminkade ja jojo, sen va de bara en lååång väntan.
Tillsist kom det igång å vi fick startnummer. Nummer 10 blev vi, så en av dom sista. Lång tid tog de för alla band som spelade. Tillsist var de vår tur. De kändes asbra väl på scen, tills sista låten kom och min röst hade dött. :( Men de kändes ok annars. Ut från scenen, jag halvemo för att rösten sprack i sista låten. Men ändå typ glad:P Sen va de en lååång väntan igen tills vi fick veta resultatet. Surprise, surprise, vi gick inte vidare. Fanns alldeles för många bra band där (dock förstår ja inte en av juryns val...). Sen fick ja typ jävligt ont i huvet:( Sen gick vi. Alla andra typ försvann... men ja å Martin fortsatte å gå till tunnelbanan (va för trött för att vänta).
Sen kom ja hem... Å mamma å stefan skulle på fest hos grannen så ja e helt ensam. Ja blev emo för att ja va ensam. Sen funderade ja på va som kunde göra mig glad, pannkakor! Så de fick de bli till middag.. å glass å massa gott.
Nu sitter ja här och nördar mig alldeles själv framför datan. Skitkul lördagskväll... eller inte:(
Ska titta på Simpsons och typ Robinsons sen... De e allt ja har å göra.. Har inte nått å göra imorgon heller:/ Bajs på att ja har så lite å göra. De e inte kul:( Okej ja ska sluta va emo. Ja borde va glad för ja har gjort nått ida iaf...:P
Jaja slut på klagandet....
Bilder från spelningen kommer nog snart, om ja får dem från Icca dvs:)
Löve ya. Puss






Kommentarer
Postat av: Miia

Duu.. Kan man komma och lyssna på er nångång? Och var i så fall? Du har en otroligt fin röst, det har ju jag hört!! <3



Puss på dig

2009-04-28 @ 10:40:51
URL: http://miiaauvinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0