Ja vill... ******

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA! :) Ja vet va ni tror nu:) Ni tror att ****** betyder knulla:) men nej! :( Ja e inte så äcklig.. iaf inte så ja skriver de på bloggen (A):D Ni får ingen förklaring här va de e för ord.. men ni kanske fattar sen. så fortsätt läs:D JA TVINGAR DIG:)

Iaf... me de sakt:P Ja började dagen 8 som vanligt. Började me svenska de va helt ok:P Inte mkt att säga...
Sen kom ensemble (EW den kom..) å där började vi köra "beat it" av MJ. Ska typ ha MJ medly på julavslutningen. Men de va ju inte direkt kul.. inte för mig iaf för ja fick synt (precis som två andra.. nödvändigt..) vilket betydde att ja fick spela TVÅ fucking ackord hela lektionen. Yeeeahhh.. Inte så konstigt att man börjar larva runt me en massa roliga syntljud? Lite kul måste man få ha.. som om de hjälper å spela i olika oktaver.. allt låter bajs ändå å ja hatar syntar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iaf... där av rubriken... om ni fattar den så grattis (bajs du borde fatta för ja fick utbrott efter...) men ja vill inte säga de rakt ut för ja kan inte.. eller VAFAN?! :( Ja måste lära mig..
Ja vill inte säga de för ja e rädd att nån annan ska vilja göra de istället för mig.. men ja vill förfan sjunga :'( Inte för att ja kan de nu när ja e sjuk men sen när ja blir frisk:( Ja vet inte om ja e okej på de men de e de ja tycker e roligast.. 100000 ggr roligare än att spela två ackord på en fuckad synt:(

Jaja.. nu va de sagt.. sen hade ja 3 timmar å en kvarts håltimme.. gick till syster en stund sen typ bajsade ja. Sen latin. Fick sluta tidigare xD
Åkte hem sen åkte ja å mamma till kista å köpte apotekssaker å en kofta från gina å en colcealer från makeupstore xD Den bästa concealern ja vet iaf:)
Ja blev glad.
Och för er som undrar kommer ja inte till skolan imorgon..:( För ja e ju sjuk å vi har bara idrott å 40 min matte vilket betyder att ja får stå å titta på på idrotten och egentligen behöver ja inte göra nått i matten för ja har redan gjort halva kursen:P Så mamma sjukanmäler mig. moaahha.
Nu ska ja bajsa på er:) *BAJS:D*
Här har ni tröjan å concealern;) tog bild för ja hade tråk...
 










Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0